Facebook Pixel

Spermotone 60 cps, Indian Herbal

52,81 Lei
Disponibilitateîn stoc
SKU
IHE1
Producator

Spermotone

Spermotone este un produs natural, special conceput pentru a reda si mentine sanatatea sexuala masculina si pentru a conferi un efect afrodiziac. 
Este recomandat in cazurile de scadere sau lipsa a libido-ului, diminuarea efervescentei sexuale, imposibilitatea mentinerii actului sexual pe o perioada suficienta de timp.
 
Ajuta la imbunatatirea fertilitatii, prin potentarea calitatii spermei. Favorizeaza amorsarea procesului de spermatogeneza si amplificare cantitatii de lichid seminal, determinand totodata amplificarea vigorii si energiei.
Sustine imbunatatirea calitatii vietii sexuale, actionand in scopul eliminarii neplacerilor provocate de ejacularea precoce sau imposibilitatea mentinerii erectiei.
 
Spermotone este, de asemenea, indicat in cazul barbatilor care se confrunta cu un fenomen de imbatranire prematura (medicina traditionala indiana afirma ca plantele cu efect afrodisiac au efecte reintineritoare si de intarziere a procesului de imbatranire).
Fiind un produs 100% natural, Spermotone este un remediu lipsit de efecte secundare, putand fi administrat chiar si persoanelor care sufera de afectiuni cardiace. De asemenea, Spermotone nu este un produs cu actiune imediata, efectele aparand in cateva zile de la prima administrare.
 
Efecte adjuvante Spermotone:
- azoospermie
- oligospermie
- pierderea libido-ului
- imbatranire prematura
- impotenta
- polutii nocturne
- ejaculare precoce
 
Compozitie: 
Asparagus racemosus, Tacca aspera, Semecarpus anacardium, Plumbago zeylanica, Sesamum indicum, Zingiber officinalis,  Ficus religiosa, Capsicum annum, Coltii babei
 
Administrare:
1-2 capsule, de 3 ori pe zi, inainte de masa.
 
Prezentare:
60 capsule
 
 
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSpermotone 60 cps, Indian Herbal
Rating-ul dumneavoastră