Facebook Pixel

Solutie bio de curatare pentru bucatarie 500ml, Sodasan

în stoc
Cod
SOD30
25,93 Lei

Solutie pentru curatat bucataria, foarte buna impotriva grasimii si murdariei, pe baza de plante si tensioactivi. Curata toate suprafetele fara a lasa reziduuri chimice.

Bucataria ramane curata si toate suprafetele sunt tratate cu ingredientele din plante si tensioactivi.

Degresantul ecologic lasa suprafetele din bucatarie stralucind de curatenie iar extractul de citrice dizolva tenace murdaria.

Proprietati:
- curatare fara reziduuri chimice;
- utilizat pe toate suprafeţele din bucatarie;
- emana un miros proaspat de citrice.

Ingrediente:
Mai mult de 30% apa; 5-15% bio alkohol*(ethanol); <5% agenti tensioactivi neionici; anionische tenside; stabilizatori, citrat de parfum; limonen; linalool.

100 % din totalul ingredientelor sunt de origine naturala, ecologice, detergenţi şi produse de curatare din Eccort Greenlife.

Utilizare:
Pulverizati la o distanta de 20 cm, uniform pe suprafetele murdare din bucatarie. Apoi stergeti cu o carpă umeda si frecati cu o carpa uscata.
Repetati aplicarea pentru a elimina murdaria persistenta.

Prezentare:
Flacon 500ml

Certificare
Solutia de curat bucataria Sodasan este un produs de curatare ecologic din gama de detergenti Eccort Greenlife, certificate in conformitate cu standardul Eccort

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro