Facebook Pixel

Solutie Bio concentrata de curatare a petelor si mirosurilor 250ml, Sodasan

în stoc
Cod
SOD27
37,59 Lei

Solutia ecologica speciala pentru curatat multisuprafete, indeparteaza petele de ulei si grasimi, machiaj, stilouri, carioca, guma de mestecat, grasimi, rasini, reziduuri adezive din textile, tapiterie, covoare. Nu folositi in cazul petelor de sange!

Caracteristici principale produs:
Uleiurile de citrice sunt cunoscute ca fiind produse naturale, evolutia, creand in milioane de ani, un numar incredibil de componente individuale.
In cazul in care o astfel de substanta naturala este defalcata, componentele sale individuale pot fi complet diferite de cele din complexitatea intregului produs natural. Substanta, care reprezinta cea mai mare parte din uleiurile de citrice, este Limonene.
Limonen ofera mirosul specific citricelor, in stare proaspata. In cazul in care, varul este separat de restul uleiului si examinat, in mod izolat si in anumite conditii poate conduce la reactii toxice.

Avantaje:
Reda curatenia dorita, cu eficacitate excelenta de a indeparta murdaria, continut de agenti activi de suprafata vegetal pur, fara coloranti sintetici sau conservanti.

Ingrediente:
Citrus sinensis extract, potassium soapalcohol denat, aqua, parfum,  limonene, citral, geraniol,
d-glucopyranosealkylpolyglucoside, linalool, citronellol, CI 75815.

Utilizare:
Aplicare concentrat: Aplicati produsul direct pe pata sau murdaria si se lasa scurt timp, apoi, stergeti sau clatiti cu multa apa.
In utilizare, diluati: 5-20 ml in 5l de apa.
Posibilitatile de aplicare sunt versatile si pentru suprafete mari. Poate fi utilizat oriunde in casa, insa se recomanda intotdeauna verificarea compatibilitatii materialului si rezistenta culorii de textile.

Prezentare:
250ml

Avantaje de mediu:
Produsul este realizat din extracte de uleiuri esentiale iar producerea lui este realizata in conditii de CO2 neutru folosind numai puterea de energie Greenpeace (cel mai mare furnizor national independent de energie electrica din Germania, ce urmareste asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fara carbune si energie nucleara). Certificare: Produsul este certificat in conformitate cu directivele de detergent ECOCERT si Societatea vegan.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro