Facebook Pixel

SOD 3000 produs obtinut din surse naturale cu efect antioxidant celular enzimatic, cu actiune anticancerigena, protejeaza mitocondria impotriva radicalilor liberi si celula hepatica.
Regenereaza nivelul de SOD la fumatori.

SOD (superoxid dismutaza): antioxidantii enzimatici
Enzima antioxidanta superoxid dismutaza (SOD) a fost descoperita în anul 1969 de catre Dr. McCord impreuna cu profesorul Irwing Fridovich.
SOD catalizeaza dismutarea superoxidului ionic (O2) care este extrem de toxic in oxigen si peroxid de hhdrogen (H2O2). SOD din acest produs este cea mai eficienta forma de superoxid dismutaza izolata din plasma sanguina de bovina.
Catalaza (oxidoreductaza) este tot o enzima prezenta in toate celulele aerobe, fiind mai ales localizata in mitocondrii si peroxizomi. Peroxidul de hidrogen (H2O2) este o substanta extrem de toxica. Catalaza descompune H2O2 actionând fie catalazic, fie peroxidazic. Cea mai mare cantitate de H2O2 se gaseste in ficat si in hematii. Absenta unei cantitati suficiente de catalaza pentru neutralizare poate duce la afectarea grava a celulei hepatice sau la afectarea formulei sanguine. Catalaza este si mai eficienta daca este asociata cu SOD. In principiu, SOD nu este eficienta in absenta catalazei si viceversa. SOD si catalaza formeaza una dintre cele mai puternice combinatii sinergice de antioxidanti enzimatici.
Superoxid dismutaza converteste radicalii liberi in peroxid de hidrogen, iar catalaza converteste peroxidul de hidrogen in apa, completand astfel ciclul antioxidant, produsul final fiind doar apa.
Cu ce se poate combina SOD in terapia cancerului
Terapia enzimatica a cancerului, pe langa nutraceutice cu efect apoptotic (ciuperci terapeutice, Nigella, Astragalus 9000) implica si administrarea concomitenta de enzime proteolitice asociate cu antioxidanti enzimatici.
In conluzie, se recomanda urmatoarea asociere enzimatica: SOD 3000, Serra Plus si Pancreatina forte.

Compozitie:
SOD (superoxid dismutaza) (origine animala) 3000 Umc/g ... 375 mg
Agent de incarcare: celuloza microcristalina ... 120 mg
Capsula: gelatina ... 93 mg
Catalaza (din drojdie de bere/Saccharomyces cerevisiae si Aspergillus niger) ... 30 mg
Agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal ... 5 mg

Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, nuci, fermenti, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

Administrare:
Modul recomandat de administrare: cate 1 capsula de doua ori pe zi, pe stomacul gol.

In terapia cancerului, SOD se combina cu:

Shiitake forte – ciupercă inbogațită in AHCC
Reishi 5000 Ganoderma – extract bioactiv standardizat
Nigella – ulei de chimen negru
Maitake forte – imunostimulator
Astragalus 9000 forte – antitumoral, imunostimulator
Agaricus Blazei Murill

Prezentare:
60 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro