Facebook Pixel

Slim Fit cu cetona de zmeura (Raspberry Ketone) 120 cps, Provita Nutrition

Epuizat din stoc
Cod
PVN47
62,70 Lei

Slim Fit este un produs foarte eficient, creat special pentru a induce pierderea in greutate.

Slim Fit contine razberi K, o cetona originala produsa de firma americana Integrity Nutraceutical, precum si un extract standardizat din frunze de ceai verde continand substanta activa EGCG (epigalocatehin-3-galat), impreuna avand un efect sinergic de accelerare a arderii grasimilor. Razberi K este un accelerator metabolic care obliga organismul sa arda mai accelerat grasimile cu predilectie catre talie. Actioneaza, de asemenea, si pentru eliminarea grasimii depuse pe organele interne, cum ar fi in cazurile de ficat gras.

Slim Fit actioneaza si mai rapid daca este asociat cu un program minim de exercitiu fizic, chiar si daca acesta este redus doar la 10-15 minute de mers pe jos.

Compozitie:
Extract enzymatic din fructe de Zmeur-rosu (Rubus idaeus) .... 100 mg
Extract hidroalcoolic 20:1 din Frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) .... 50 mg
Pulbere de orez (Oryza sativa) .... 190 mg
Dioxid de siliciu .... 10 mg
Capsula (gelatina) .... 60 mg

Nu contine: produse lactate, oua, gluten, nuci, arome sau coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia, porumb.

Administrare:
2 capsule de 2 ori pe zi (2-2)

Prezentare:
120 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro