Scrieți o recenzie
Siropul de macese este foarte bogat in vitaminele C, B, E, K, P, provitamina A (beta-caroten), pectine, flavonoide, favorizeaza dezvoltarea normala si a sistemului nervos, previne bolile infectioase si complicatiile acestora si creste pofta de mancare.
Efecte si beneficii Sirop de macese
- vitaminizanta, energizanta
- imunostimulatoare
- mineralizanta
- antidiareica
- antioxidanta
Continutul in antioxidanti naturali si vitamine imbunatateste alimentatia umana.
Ingrediente:
Per 1000 ml
Sirop de zahar invertit,
Extract de macese, (corespunde unui continut in macese de 200g/L)
Miere de albine (67,5 g/L)
Acid lactic.
Valoare energetica: 296 Kcal pentru 100 g produs.
Utilizare:
Adulti: 1-3 linguri de 3 ori pe zi
Copii: 1-3 lingurite de 3 ori pe zi.
Se poate mari doza in perioade de surmenaj intelectual sau fizic.
Se poate folosi si ca bautura racoritoare, preparata dupa gust prin diluare cu apa plata sau minerala.
Prezentare:
500 ml
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie