Facebook Pixel

Silymarin Detox Forte 120 cps, Herbagetica

în stoc
Cod
HER42
91,56 Lei

Silymarin Detox Forte are una dintre cele mai puternice formule din 6 extracte, ce combina cea mai intensa concentratie de armurariu cu 80% silimarina, din care 50% silibina. Aceste extracte garanteaza calitatea.

Cei mai importanti compusi ai silimarinei sunt: silibina, silibianina si silicristina, cea mai importanta dintre ele fiind silibina. Silymarin 80/50 Detox Forte are cea mai mare cantitate standardizata de Silibina 50%.

Mecanismul de actiune a Silibinei este unul complex si extrem de benefic in ceea ce priveste protejarea ficatului. Mai exact, Silibina protejeaza impotriva leziunilor hepatice cauzate de diverse substante nocive, consolidand si stabilizand membranele celulare si totodata promovand regenerarea ficatului prin efectul sau asupra producerii hepatocitelor noi.

Silibina ere efecte de regenerare celulara a ficatului dovedite in numeroase studii clinice, ajutand ficatul in caz de ciroza, boala ficatului gras nealcoolic, pentru a vindeca leziunile provocate de afectiuni precum hepatita virala. Proprietatile antiinflamatorii ale silimarinei determina ca beneficiile sale sa fie resimtite si la nivelul vezicii biliare, intrucat reduce riscul formarii calculilor biliari prin fluidizarea bilei.

Extractul din frunze de Papadie 4:1 imbunatateste functiile hepatice si ajuta la vindecarea bolilor de ficat in diferite forme si stadii, dar si a vezicii biliare. Este un diuretic puternic, curata sangele si sistemul digestiv, ajutand la eliminarea metalelor grele din tesuturi.

Extractul de radacina de brusture 4:1 a fost considerat drept cel mai important remediu pentru detoxifiere, primul si cel mai important demers pentru apararea organismului.

Efecte si beneficii Silymarin Detox Forte

- regenereaza celulele hepatice
- stimuleaza secretia si eliminarea bilei
- protejeaza ficatul impotriva distrugerilor produse de: grasimi, alcool, medicamente hepatotoxice, expunere la poluanti, coloranti, conservanti, pesticide.
- hepatoprotector si detoxifiant
- scade colesterolul

Efecte adjuvante:
- hepatite cronice
- ciroze hepatice
- tulburari hepatice
- regenerarea ficatului
- intoxicatii cu ciuperci otravitoare sau substante toxice

Extractul standardizat de anghinare
Standardizarea de 2,5% in acid cafeic, principiul activ prezent in extract, ajuta la reducerea colesterolului si favorizeaza secretia biliara.

Extractul de Schizandra
In ultimii ani s-au efectuat numeroase studii cu privire la beneficiile pe care extractul de Schizandra le aduce sanatatii, datorita compozitiei bogate in uleiuri esentiale, acizi si peste 30 de tipuri de lignani, substante cu efect puternic antioxidant. Acestia ajuta la detoxifierea si protejarea ficatului in peste 76% din cazurile de afectiuni hepatice.

Ghimbirul
Un studiu aparut in 2012 in publicatia Indian Journal of Pharmaceutical Sciences arata ca, ghimbirul are un efect benefic asupra ficatului ajutand la buna lui functionare. In urma testelor efectuate s-a constatat ca prin consumul de ghimbir functiile fi catului s-au imbunatatit, eliminarea toxinelor s-a facut mai bine si sangele s-a curatat. De asemenea, una dintre proprietatile principale ale ghimbirului este cresterea biovalabilitatii in organism, adica a puterii de absorbtie a produsului.

Compozitie:
Per 1 capsula
Armurariu extract 40:1 standardizat cu 80% Silimarina si 50% Silibina .... 310 mg
Papadie extract 4:1 .... 50 mg
Brusture extract 4:1 .... 35 mg
Anghinare extract 2,5% acid cafeic .... 30 mg
Schisandra extract 4:1 .... 10 mg
Ghimbir extract standardizat din radacina 5% gingerol .... 5 mg

Administrare:
1-2 capsule pe zi dimineata

Prezentare:
120 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro