Facebook Pixel

Shecure Sirop contine plante medicinale ayurvedice care mentin echilibrul hormonal feminin, sustine fertilitatea si este un excelent tonic al aparatului genital feminin.

Contribuie la functionarea normala a ciclului menstrual (fluxul menstrual normal, stoparea hemoragiilor, refacerea endometrului) si diminueaza neplacerile din perioada premenstruala si menstruala (nervozitate, irascibilitate, dureri in zona pelvina).

Echilibrul hormonal mentine tonicitatea, troficitatea si sanatatea aparatului genital feminin si urinar reducand astfel riscul aparitiei unor infectii uro-genitale.

Shecure Sirop sustine capacitatea de adaptare a organismului feminin la stres, suprasolicitari, oboseala si confera o stare de bine prin inducerea calmului, relaxarii si obtinerea de performante fizice si intelectuale. Este cunoscut faptul ca starea de spirit negativa perturba echilibrul hormonal si menstruatia.
Shecure Sirop sustine echilibrarea nivelului hormonal in premenopauza sau dupa instalarea menopauzei cu efecte benefice in echilibrul fizic si psiho-emotional al femeilor.

Efecte si beneficii Shecure Sirop

- sustinerea starii de sanatate si functionarea normala a aparatului genital feminin;
- functionarea normala a ciclului menstrual si eliminarea starilor de disconfort din perioada premenstruala si menstruala;
- mentinerea capacitatii de adaptare a organismului feminin la stres, suprasolicitari, oboseala si confera o stare de bine prin inducerea calmului si relaxarii si obtinerea de performante fizice si intelectuale;
- echilibrarea nivelului hormonal in premenopauza sau dupa instalarea menopauzei cu efecte benefice in echilibrul fizic si psiho-emotional al femeilor.

Proprietatile plantelor din compozitie:
Saraca asoca (Ashoka) - continutul bogat in minerale si in special calciu asigura un flux saguin menstrual normal. Compusii fitoestrogenici (activitate asemanatoare estrogenilor) sustin endometrul in procesul de refacere si stopare a hemoragiei. Previne aparitia unor infectii uro-genitale.

Caesalpinia sappan (Sappan) - sustine normalizarea fluxului menstrual, stopeaza hemoragiile uterine.

Bacopa monnieri (Brahmi) - optimizeaza functia cognitiva, restabileste calmul in conditii de stres si viata agitata.

Foeniculum vulgare (Fenicul) - contribuie la drenarea lichidelor corporale in exces si la ameliorarea problemelor asociate ciclului menstrual dificil si menopauzei premature.

Withania somnifera (Ginseng indian) - ajuta la adaptarea organismului la conditiile de mediu si sustine mecanismele naturale de autoaparare ale acestuia. Contribuie la tonifierea generala si la obtinerea de performante fizice si mentale normale in condtii de stres si oboseala.

Mesua ferrea (Nagkesar) - planta cu propietati hemostatice in caz de hemoragie uterina sau hemoroizi.

Abroma augusta (Ulat kambal) - mentine fluxul menstrual normal si atenueaza disconfortul din timpul ciclului menstrual.

Emblica officinalis (Amla) - continutul bogat in vitamina C, minerale si vitamine sustin fertilitatea si asigura mentinerea fluxului menstrual normal. Aportul de fitonutrienti sustin sistemul imunitar si este un puternic antioxidant protejand organismul de distrugerile celulare provocate de radicalii liberi.

Aloe barbadensis (Gwarpatha) - sustine peristaltismul intestinal si eliminarea toxinelor din organism si ajuta la ameliorarea manifestarilor neplacute asociate menopauzei.

Salmalia malabarica (Semal) - ajuta la mentinerea echilibrului hormonal feminin.

Symplocos racemosa (Lodhra) - sustine functionarea normala a sistemului reproducator feminin sustinand maturizarea si eliberarea ovocitelor din foliculul ovarian (ovulatia). Contribuie la reglarea fluxului menstrual prin mentinerea tonusului uterin.

Compozitie:
Saraca asoca (Ashoka), scoarta (10:1) .... 200 mg
Caesalpinia sappan (Sappan), lemn (20:1) .... 100 mg
Foeniculum vulgare (Fenicul), fructe (7:1) .... 100 mg
Bacopa monnieri (Brahmi), parti aeriene (8:1) .... 100 mg
Emblica officinalis (Amla), fructe (4:1) .... 100 mg
Withania somnifera (Ginseng indian), radacini (5:1) .... 100 mg
Abroma augusta (Ulat kambal), frunze (8:1) .... 75 mg
Aloe barbadensis (Gwarpatha), parti aeriene (3:1) .... 50 mg
Mesua ferrea (Nagkesar), flori (4:1) .... 50 mg
Salmalia malabarica (Semal), scoarta (4:1) .... 50 mg
Symplocos racemosa (Lodhra), radacina (8:1) .... 50 mg
Benzoat de sodiu (conservant) .... 25 mg
Zahar .... 2400 mg
Apa demineralizata .... pana la 5 ml

Administrare:
Copii peste 14 ani si adulti: cate 1-2 lingurite de 2 ori pe zi, intre mese. Cate 1-2 lingurite pe zi, in timpul menstruatiei.
Se administreaza cu 30 de minute inainte de masa, minim o luna (optim 3 luni).

Prezentare:
200 ml

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro