Facebook Pixel

Sedivitax sirop 220g, Aboca

în stoc
Cod
ABC17
59,16 Lei

Formula sub forma de sirop ideal pentru copii. 

Sedivitax sirop este o formula studiata pentru a favoriza somnul datorita prezentei extractului liofilizat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii (Passiflò 2 - LMF) si a extractului liofilizat din flori ligulate de Musetel (Liguflos).
Aceste plante, impreuna cu extractul liofilizat din frunze de Roinita, fac produsul safie, de asemenea, indicat si in timpul zilei, pentru a promova relaxarea.
Intr-adevar, un somn fiziologic se obtine atunci cand organismul reuseste sa mentina o stare echilibrata de liniste, chiarsi in timpul zilei, astfel incat seara sa fie deja predispus la odihna de noapte.
Sedivitax sirop este un produs 100% natural, conceput cu extracte liofilizate, fructul cercetarii Aboca.
In special, formula este imbogatita cu Passiflò 2 - LMF (brevet nr. 0787496), complex brevetat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii si cu Liguflos, obtinut din selectarea florilor ligulate de Musetel, ambele cu titruridicat de flavonoide.
Extractele liofilizate sunt dizolvate intr-un sirop placut, cu gust de Portocala, conceput astfel incat sa se evite utilizarea conservantilor si a stabilizatorilor de sinteza, iar acest lucru face ideala administrarea siropului la copii.
Eventuala prezenta departicule mici nedizolvate se datoreaza concentratiei de extracte liofilizate si nu afecteaza calitatea produsului.

Compozitie:
Per 1 ml
Extract liofilizat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii Passiflò2-LMF .... 14 mg
(titrat in flavonoide totale exprimate in vitexina 8% .... 1,1 mg)
Extract liofilizat din flori ligulate de Musetel (Liguflos) .... 0,53 mg
(titrat in flavonoide apigenin similare 4,5% .... 23,8 mg)
Extract liofilizat din frunze de Roinita .... 8,8 mg

Zahar din Trestie de zahar*, Apa, aroma naturala de Lamai, extract liofilizat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii (Passiflora incarnata)* (Passiflò2-LMF), extract liofilizat din frunze de Roinita (Melissa officinalis)*, aroma naturala de Portocal cu alte arome naturale.
Agent de ingrosare: Guma xanthan, extract liofilizat din flori ligulate de Musetel (Chamomilla recutita)* (Liguflos).
* Ingredient Ecologic

Administrare:
Se recomanda a se administracate 10 - 20 ml seara pentru a facilita somnulsicate 5 - 10 ml dimineata, pentru a favoriza relaxarea. Incepand de la varsta de un an.
Agitati bine flaconul inainte de utilizare si folositi dozatorul special.
Produsul poate fi dizolvat in apa sau in lichide agreate de copil, cumar fi iaurt, ceaiuri sau sucuri de fructe.
Dupa deschidere, se va pastra la rece si se va consuma intermen de 30 zile.

Prezentare:
220 g cu dozator

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro