Facebook Pixel

Siberian Tiger Ginseng (Tigru Siberian) 500mg 100 tbl, Organika

în stoc
Cod
ORK1
77,42 Lei

Ginsengul-siberian este o planta cu traditie indelungata in toata zona asiatica (China, Japonia,
Coreea si mai ales Rusia), fiind considerat o planta cu excelente proprietati adaptogene, in stimularea energiilor mentale si a celor fizice.

Ginseng „tigru siberian” (Eleutherococcus senticosus) este obtinut din radacina veche de 4 ani a Ginsengului Siberian (Eleutherococcus senticosus).

Ginsengul „tigru siberian” este recunoscut ca un tonic general cu actiune imunostimulatoare, antioxidanta, tonifianta asupra organismului.
Mareste capacitatea de efort fizic si intelectual, stimuleaza activitatea sexuala, stimuleaza libidoul si are actiune in tratarea infertilitatii la femei.

Contribuie la normalizarea tensiunii arteriale si a glicemiei, scade colesterolul, sustine sanatatea ficatului.

Deosebit de eficient in surmenaj, stres, oboseala cronica, neurastenii, depresii, convalescenta, recuperare dupa efort pentru sportivi, in tratamentul tulburarilor de dinamica sexuala la barbati si al sterilitatii la femei.

Cea mai notorie intrebuintare a Ginsengului siberian a fost in sporirea performantei atletilor rusi la Olimpiada de la Moscova si a astronautilor in perioadele lungi de calatorie in spatiu. Ginsengul siberian este indicat ca tonic pentru intarirea organismului in caz de efort si ca remediu impotriva tendintei de a reduce capacitatea de lucru si de concentrare dar util si in perioadele de convalescenta.

Extractul de Ginseng siberian se recomanda bolnavilor cu diferite forme de nevroze. El creste capacitatea mentala, scade oboseala in cadrul efortului fizic, imbunatateste activitatea vizuala si auzul.

De asemenea, s-a observat o imbunatatire a starii generale si o scadere a cantitatii de colesterina si beta-lipoproteine din sange la bolnavii cu ateroscleroza, ce afecteaza in principal vasele coronariene.

Efecte benefice s-au observat la bolnavii cu afectiuni cardiovasculare, inclusiv reumocardita. Nu se recomanda bolnavilor cu hipertensiune arteriala.
In medicina chineza, Ginsengul siberian este folosit si ca remediu pentru insomnie. Se considera ca imbunatateste memoria, puterea de concentrare, inlatura stresul si mareste longevitatea vietii.

Compozitie:
Per tableta
Pulbere din radacina de Ginseng Siberian (Eleutherococcus senticosus) .... 500 mg
Celuloza microcristalina .... 165 mg
Guma arabica Acacia .... 15 mg
Croscarmeloza de sodiu .... 25 mg
Stearat de magenziu .... 19 mg
Dioxid de siliciu .... 10 mg
Acid stearic .... 5 mg
Nu contine: produse lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia, gluten sau porumb.

Administrare:
Modul recomandat de administrare: 1-2 tablete pe zi.

Prezentare:
100 tablete

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro