Facebook Pixel

Saw Palmetto Forte 500mg 90 cps, Natural Factors

în stoc
Cod
NAF29
98,15 Lei

Saw Palmetto reprezinta formula clasica cea mai recomandata pentru barbatii trecuti de 40 de ani, preocupati de mentinerea sanatatii prostatei. 

Se stie ca dupa 40 de ani prostata incepe sa fie afectata de un proces inflamator denumit medical Hiperplazia de Prostata (Adenomul de prostata).
Aceasta inflamatie fie ca evolueaza pana la punctul cand blocheaza fluxul urinar si medicii va vor recomanda extirparea prostatei pe cale chirurgicala, fie degenereaza in cancer de prostata. Semnele unei hiperplazii pot sa apara destul de tarziu si, in general, se manifesta prin nevoia de a urina des, in special, in timpul noptii. Hiperplazia poate fi detectata timpuriu prin tuseu rectal sau prin ecografie cu ultrasunete.

Dupa varsta de 40 de ani toti barbatii incep sa sufere modificari hormonale, in special, scaderea nivelului de testosteron liber prin conversia si deci cresterea nivelului de dihidrotestosteron (DHT). Aceasta afecteaza prostata care incepe sa se inflameze. Gradul de inflamare si viteza de evolutie depind intr-o masura si de stilul de viata al barbatului fiind afectata, in special, de sedentarism, tutun, alcoolism, alimentatie neadecvata, stres etc.

Data fiind intr-un sens, aparenta inevitabila a inflamarii prostatei dupa o anumita varsta, este normal ca orice barbat sa inceapa din timp un tratament de preventie. Saw Palmetto Forte este suplimentul perfect pentru acest scop, recomandat de medici in scopul prevenirii adenomului de prostata.

Uleiul de Palmier pitic (Serenoa Repens) inhiba conversia testosteronului liber in dihidrotestosteron (DHT).

Compozitie:
Per capsula:
Extract (CO2 supercritic) din fructe de Palmier – pitic / Saw Palmetto (Serenoa repens), cu 25 – 30 % acizi grasi .... 500 mg
Capsula: gelatina, apa purificata
Agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu
Nu contine: gluten, soia, grau, peste si produse ale marii, porumb, oua, produse lactate, amidon, gluten, fermenti, coloranti, agenti de conservare si indulcitori artificiali, zahar, sare, nuci, soia.

Administrare:
Modul recomandat de administrare (numai pentru adulti): cate o capsula de 3 ori pe zi sau cum va recomanda specialistul.
Utilizati impreuna cu hrana, pentru a minimiza tulburarile gastrice.

Prezentare:
90 capsule

 

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro