Facebook Pixel

Rhodiola 60 cps, Zenyth

63,49 Lei
Disponibilitateîn stoc
SKU
ZEN19
Producator

Rhodiola

Supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru sustinerea functiilor organismului, combaterea stresului si a efectelor negative ale acestuia asupra sanatatii, mentinerea sanatatii sexuale, reducerea oboselii si sustinerea starii de bine (energie si vitalitate).

Rhodiola imbunatateste capacitatea de adaptare a organismului la stres intelectual, psihic, fizic, expunere la substante toxice, radiatii. Rhodiola stimuleaza actiunea serotoninei, dopaminei si metabolismul energetic celular, crescand capacitatea de utilizare a oxigenului celular.
Are importante efecte antioxidante, tonic-adaptogene, hepatoprotectoare, neuroprotectoare, cu rezultate benefice in cazurile de capacitate de concentrare si memorare scazute, perceptie vizuala si auditiva scazute, are rol energizant si de revigorare a organismului.

Rosavinele si salidrozidele stimuleaza metabolismul energetic celular prin cresterea productiei de adenozin trifosfat (ATP).
 
Compozitie:
Extract standardizat din radacini de Rhodiola rosea, continand min. 3% rosavine si 1% salidrozide - 500 mg, 
Capsula vegetala: hipromeloza.
 
Nu contine lactoza, gluten, soia, stearat de magneziu, indulcitori artificiali sau aditivi chimici!
 
Administrare:
Adulti: Cate 1 capsula o data sau de 2 ori pe zi, in timpul micului dejun si/sau pranzului ori conform recomandarii consultantului de specialitate
 
Prezentare:
60 capsule.
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsRhodiola 60 cps, Zenyth
Rating-ul dumneavoastră