Facebook Pixel

Rhodiola 400mg 60 cps, Vitaking

în stoc
Cod
VK1409
59,02 Lei

Primul efect descoperit pentru Rhodiola de cercetatori si dovedit stiintific este cea de sporirea rezistentei si stimularea in mod semnificativ a functiilor fizice si mentale (cognitive).

Planta creste in regiunile arctice ale Europei si Asiei si este cunoscuta atat pentru echilibrarea neuroendocrina cat si pentru abilitatea cognitiva prin favorizarea cresterii nivelului serotoninei si dopaminei. Radacina de Rhodiola rosea este apreciata si folosita in primul rand de medicii in China si Siberia, dar si in Europa.

Efectele benefice asupra organismului:
- are efect antioxidant
- contribuie la functionarea normala a sistemului circulator
- revigoreaza organismul
- stimuleaza activitatea mentala
- mareste rezistenta fizica

Compozitie:
Ingredient activ:
Radacina de Rhodiola .... 400 mg

Alte ingrediente: capsula: gelatina, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu.

Administrare:
1 capsula/pe zi.

Prezentare:
90 capsule

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura umiditate si lumina excesiva.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro