Facebook Pixel

Reishi Shiitake Maitake 60 cps, Herbagetica

în stoc
Cod
HER296
49,34 Lei

Reishi Shiitake Maitake este un trio inedit cu 3 extracte din ciuperci terapeutice, care au rolul de a sustine apararea imunologica naturala a organismului.

Este dovedit clinic ca asocierea de Reishi, Shiitake si Maitake stimuleaza reactia celulelor sistemului imunitar.

Efecte si beneficii Reishi Shiitake Maitake

- sustine apararea imunologica naturala a organismului
- moduleaza raspunsul sistemului imunitar in contact cu potentiali patogeni si alergeni
- vitaminizeaza si mineralizeaza organismul
- protejeaza organismul de actiunea radicalilor liberi
- sustine procesul de vindecare al organismului
- asigura nivelul optim de colesterol
- asigura functiile circulatorii

Reishi Shiitake Maitake este un trio inedit cu 3 extracte din ciuperci terapeutice, care au rolul de a sustine apararea imunologica naturala a organismului.

Este dovedit clinic ca asocierea de Reishi, Shiitake si Maitake stimuleaza reactia celulelor sistemului imunitar.

Individual fiecare ciuperca are capacitatea de a creste activitatea sistemului imunitar si de a intari organismul, dar, combinatia acestui trio de ciuperci asigura un efect mult mai intens.

Efecte adjuvante Reishi Shiitake Maitake

- deficiente imunitare
- boli autoimune
- rinita alergica
- infectii ale tractului respirator
- raceli, gripe, viroze
- herpes
- hepatita B, hepatita C
- inflamatie sistemica
- stres
- insomnii
- colesterol
- diabet

Reishi sau „ciuperca longevitatii” este bogata in beta-glucani, compusi bioactivi care actioneaza ca precursori pentru hormoni. Polizaharide si Triterpene, care au rolul de a modula raspunsul organismului la alergeni. Reishi ajuta la controlul inflamatiei, la eliberarea de celule imunitare natural killer (NK), poate preveni instalarea bolilor cardiace si indeparteaza celulele cu potential patogen.

Shiitake, supranumit „regele ciupercilor” contine vitamine si minerale esentiale pentru metabolismul fierului, formarea oaselor si intarirea sistemului imunitar. In plus, are beneficii importante pentru sistemul cardiovascular: reduce colesterolul LDL, stimuleaza circulatia si ajuta la controlul inflamatiei. De asemnea, creste activitatea sistemului imunitar pentru a elimina organismele patogene.

Maitake, „ciuperca dansatoare” este bogata in antioxidanti, beta-glucani, aminoacizi, vitamine si minerale. Creste capacitatea naturala de aparare a organismului, reduce dezvoltarea celulelor cu potential patogen, combate efectele stresului si are rol anti-diabetic.

Compozitie:
Per 1 capsula:
Extract 10:1 din corpul fructifer al ciupercii Reishi/Ganoderma (Ganoderma Lucidum) standardizat cu minim 20% Polizaharide Polizaharide .... 145mg
Extract din corpul fructifer al ciupercii Shiitake (Lentinula edodes) standardizat cu minim 30% Polizaharide si 20% Beta-glucani .... 145 mg
Extract din corpul fructifer al ciupercii Maitake (Grifola frondosa) standardizat cu minim 30% Polizaharide si 20% Beta-glucani .... 145mg

Administrare:
Cate 1-2 capsule pe zi

Prezentare:
60 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro