Facebook Pixel

Premium Liga-Joint (Liga-Mend) 830mg 90 cps, Organika

Disponibilitateîn stoc
SKU
ORK72
80,75 Lei
Producator

Premium Liga-Joint (Liga-Mend) 830 mg

Premium Liga-Joint ofera un mixt de ingrediente care actioneaza sinergic in sustinerea sanatatii articulatiilor, reduce inflamatia, ceea ce contribuie la reducerea asociata durerilor articulare.

Efecte si beneficii:
- adjuvant in boli reumatice degenerative.
- imbunatateste mobilitatea articulatiilor.
- reduce simptomele in osteoratrita.
- ajuta la cresterea cartilajelor.
- protejeaza contra deteriorarii cartilajelor.

Glucozamina este substanta cea mai abundenta in structura cartilajelor si de aceea este larg utilizata de catre persoanele care au probleme de articulatii din cauza bolilor degenerative (artrita, reumatism articular, osteoartrita, artroza, coxartroza).

Glucozamina joaca un rol esential in reconstructia cartilajelor. Numeroase studii indica eficienta compusilor clorici ai glucozaminei (cum ar fi hidroclorura de glucozamina) in tratarea coxartrozei si a afectiunilor reumatice, in special daca este asociata cu un compus sulfuros.

MSM (metil sulfonil metan) este un compus sulfuros cu actiune si asupra articulatiilor, avand un efect de calmare a durerilor si de detoxificare a tesuturilor conectante. Sulful este un element esential pentru mentinerea sanatatii cartilajelor si a articulatiilor.

Colagenul tip II este cel mai utilizat ingredient medicinal pentru tratarea artritei reumatoidale si a osteoartritei. Este un element esential pentru sanatatea si elasticitatea cartilajelor.

Organika a incapsulat ingredientele de mai sus impreuna cu pulbere de orz verde care contine o cantitate mare de SOD (superoxid dismutaza), un antioxidant puternic, asociat cu un intreg complex de enzime, vitamine si minerale trasoare.

Compozitie:
Per capsula
Hidroclorura de glucozamina .... 390 mg
MSM (metil-sulfonil-metan) .... 350 mg
Colagen tip II .... 90 mg
Invelis capsula: gelatina naturala.

Nu contine: lactate, ou, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia sau porumb.

Administrare:
1 capsula de trei ori pe zi preferabil intre mese, cu un pahar cu apa.

Prezentare:
90 capsule

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPremium Liga-Joint (Liga-Mend) 830mg 90 cps, Organika