Scrieți o recenzie
Polenul crud de albine este un aliment viu si este considerat un panaceu pe care natura il pune la dispozitia noastra, datorita continutului de vitamine (A, beta-carotenoide, E, grupul vitaminelor B), minerale, aminoacizi, bioflavonoide precum si probiotice, lactofermenti si bifidobacterii.
Efecte si beneficii Polen crud de paducel
- efect antioxidant, contribuind la regenerarea celulelor impotriva stresului oxidativ;
- sustine sistemul imunitar in perioadele de suprasolicitare psihica si fizica;
- protejeaza sistemul cardiovascular si mentine valorile normale ale tensiunii arteriale;
- ajuta la functionarea normala a sistemului nervos.
Ingrediente:
Polen crud de paducel 100%.
Valori nutritionale medii/100 g produs:
Valoare energetica .... 1394 KJ/331 kcal
Grasimi 6.5 g
din care
Saturate .... 3.3 g
Glucide 39g
din care
Zaharuri .... 29g
Proteine .... 24g
Fibre .... 9.1g
Sare-urme.
Administrare:
2-3 linguri (30 g) pentru adulti - cate una dupa mesele principale;
1 lingurita (5 g) pentru copii (3 - 10 ani) - dupa micul dejun.
Polenul crud poate fi administrat ca atare sau in combinatie cu un suc de fructe sau o salata de fructe.
Se recomanda cure de 7 saptamani, cel putin de 2 ori pe an: primavara, in perioadele cu imunitatea scazuta, si toamna, pentru a ne pregati pentru sezonul rece, dar se poate consuma pe toata perioada anului, fara restrictii.
Conditii de pastrare: Se pastreaza in mod Obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse intre -5 C si -18C. Polenul crud rezista doar 5-6 zile in afara congelatorului, in ambalajul original (in atmosfera protejata) si 2-3 zile in frigider dupa desigilare.
Congelarea este modul ideal de a pastra intacte calitatile nutritive si terapeutice ale polenului crud, mentinandu-si calitatile organoleptice specific naturale.
Prezentare:
250g
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie