Scrieți o recenzie
Pasta alba de migdale bio Vegana se obtine din 100% migdale dulci. Aceste migdale sunt albite cu ajutorul vaporilor de apa, proces in care coaja este complet indepartata de pe sambure. Acesta pasta iese in evidenta prin aroma sa fina de nuca si se poate folosi, pe langa preparatele amintite anterior, la obtinerea laptelui de migdale si a parfait-ului de migdale. Poate fi folosit si ca ingredient vegan pentru obtinerea sosurilor, inlocuind foarte bine smantana.
Nota aromatica de migdale si consistenta fina nu numai ca ii inspira pe iubitorii de unt de nuci. Deoarece folosim doar nuci organice si nu folosim aditivi, uleiul de migdale se ridica la suprafata. Pur si simplu amestecati energic si pasta va fi din nou cremoasa.
Bogat in vitamina E si B2, contine mult fier, Calciu si Magneziu.
Pasta bio de migdale albe Rapunzel este fabricat din migdale europene.
Indulcire: neindulcit
Ingrediente:
Migdale decojite.
Ingredientele provin 100% din agricultura ecologica.
Per 100g
Energie .... 2715kj/657kcal
Grasimi .... 58g
Acizi grasi saturati .... 5,5g
Glucide .... 5,1g
Zaharuri .... 4,9g
Fibre .... 7,9g
Proteine .... 24g
Sare .... <0,01g
Calciu .... 246mg(31%) DZR
Magneziu .... 270mg(72%) DZR
Vitamina E .... 19mg(158%) DZR
Alergeni in ingredinete: migdale
Poate contine urme de:nuci, susan, arahide, lupine, lapte
Intrebuintare:
Ideal ca baza pentru lapte de migdale, ideal ca imbunatatire vegana de sosuri si mâncaruri de legume, pentru dressinguri de salate, shake-uri de lapte, deserturi, Crêpes, pentru patiserie si in Müsli.
Prezentare:
250g
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie