Facebook Pixel

Osteopen 60 tbl, Provita Nutrition

Rating:
60% of 100
în stoc
Cod
PVN41
100,79 Lei

Osteopen este o formula avansata pentru prevenirea si tratarea osteoporozei. Pe langa mineralele si vitaminele necesare (calciu cu magneziu in raport 2:1), contine si zinc, vitamina K2, vitamina D3 si bor).

Contine forme moleculare avansate de calciu si magneziu. Malatul de calciu si magneziu produse de Albion * sunt considerate ca fiind  cele mai bio-disponibile si eficiente forme de ingredient disponibile pe piata nutraceutica.

Contine 2 elemente esentiale, conforme cu ultimele studii stiintifice pe tema osteoporozei si a metabolismului calciului. Este vorba de vitamina K2 si bor.

Borul este un oligoelement descoperit recent ca avand un rol primordial in metabolizarea nutrientilor necesari pentru mentinerea unui sistem osos sanatos, jucand de asemenea un rol important in reglarea balantei hormonale. Poreclit de catre nutritionisti “ajutorul calciului”, Borul joaca un rol vital pentru sananatea oaselor deoarece asista in absorbtia si utilizarea calciului in organism.
Mai pe larg, borul asista in metabolizarea celor 4 nutrienti esentiali pentru sistemul osos: calciu, magneziu, zinc si vitamina D. Cu alte cuvinte, daca se administreaza calciu, magneziu, zinc + vitamina D este absolut necesar sa se asocieze si bor.

Osteocalcina este o proteina dependenta de vitamina K2. Acest lucru inseamna ca, pentru a functiona in mod corespunzator are nevoie de vitamina K2. Deficienta de vitamina K2, duce la pierderea calciului si la distrugerea calitatii oaselor. Vitamina K2 este esentiala pentru absorbtia si metabolizarea calciului precum si pentru depunerea lui in oase si dinti; Totodata, vitamina K2 previne depunerea calciului pe artere, articulatii sau organe interne. Vitamina K2 este utila atata in preventia cat si in tratarea osteoporozei (in asociatie cu suplimentarea calciului).

Osteopen poate fi considerata ca fiind cea mai actuala si mai eficienta formulatie pentru osteoporoza/osteopenie.

Osteopenia (inceput de osteoporoza) evoluand in osteoporoza este o afectiune caracterizata prin pierderea in densitate a oaselor. Aceasta pierdere face oasele fragile si usor fracturabile in special la gambe, sold si brate.
Una din 4 femei si unul din 8 barbati sufera de osteoporoza intr-un anume grad de avansare. Netratata, osteoporoza evolueaza pana la incapacitarea totala a bolnavului. Femeile sunt cele care au un risc mare intrucat in apropierea menopauzei si pe perioada acesteia pierderea in densitate a oaselor este de 6 ori mai rapida decat in mod normal. Intr-o perioada de 5-7 ani dupa instaurarea menopauzei o femeie poate pierde pana la 20% din masa oaselor.

Compozitie:
Calciu (malat de calciu) .... 300 mg
Magneziu (malat de magneziu) .... 150 mg
Vitamina D3 (colecalciferol) 400 UI .... 10 mcg
Vitamina K2 (MK-7-menachinona) .... 15 mcg
Bor elementar .... 100 mcg
Zinc elementar .... 5 mg

Administrare:
1 tableta de 2-3 ori pe zi sau dupa sfatul medicului.
Se va administra la distanta de cel putin 1 ora inainte sau dupa mese sau inainte sau dupa administrarea altor suplimente sau medicamente (pentru a se evita interferenta).

Prezentare:
60 tablete

* Albion este o marca inregistrata a firmei Albion Laboratories Inc., SUA.

Ratings & Reviews
Rating:
60% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

3
Rating:
60% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro