Facebook Pixel

Omegasel 30 cps, Parapharm

în stoc
SKU
PRF076
18,50 Lei

Omegasel

Omegasel contine ulei de peste oceanic, concentrat in cei doi acizi grasi polinesaturati esentiali: acidul eicosapentaenoic (EPA) si acidul decosahexaenoic (DHA). Este un ulei de peste in care componentele active au fost concentrate cu ajutorul unei metode biotehnologice de varf, la valori duble fata de uleiul obtinut prin metode clasice. Avantajele obtinute in acest fel contribuie la injumatatirea dozei zilnice necesare si neincarcarea organismului cu grasimi neesentiale cu aport caloric insemnat. Acizii esentiali EPA si DHA sunt cheia bunei functionari a organismului uman. Este demonstrat stiintific faptul ca speranta de viata a unui om este direct proportionala cu cantitatea de EPA si DHA consumate in timpul vietii.

Seleniul este un microelement esential care joaca un rol crucial in sistemul de protectie antioxidant al organismului uman. Este elementul cheie in compozitia unei enzime care protejeaza impotriva radicalilor liberi, ce patrund in organism direct din mediul inconjurator sau prin intermediul alimentelor.

Compozitie:
Per 2 capsule
Ulei de peste oceanic (cod si rechin) concentrat in EPA (36%) si DHA (24%) .... 1500,00 mg
Seleniu organic (din drojdie imbogatita in seleniu) .... 300 µg

Administrare:
2 capsule/zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), de preferinta in timpul sau dupa servirea mesei.

Prezentare
30 capsule gelatinoase moi
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro