Facebook Pixel

Omega 3 ulei de somon salbatic de pacific 1000mg 100 cps, Provita Nutrition

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
PVN32
65,71 Lei

Omega 3 ulei de somon salbatic de pacific este garantat 100% ca fiind standardizat, asigurand proportia optima de 180/120 de acizi grasi Omega 3 EPA/DHA.

Uleiurile de peste au in compozitie acizi grasi polinesaturati omega 3, cei mai importanti fiind acidul E.P.A. ( eicosapentaenoic) si acidul D.H.A. (docosahexaenoic) implicati in sinteza prostaglandinelor care intra in numeroase procese biochimice.

Prostaglandinele sunt implicate atat in raspunsul imun, cat si in functionarea aparatului cardiovascular, ele fiind raspunzatoare de numeroase afectiuni inflamatorii dureroase.

Deoarece acizii grasi nesaturati din uleiul de peste cresc sinteza prostaglandinelor ei au si efecte antiinflamatoare, fiind recomandati in tratamentul afectiunilor reumatismale. Astfel dupa cateva luni de tratament cu ulei de peste, durerile matinale se amelioreaza cert.

Acidul EPA este important pentru prevenirea bolilor de inima, scazand nivelul trigliceridelor, iar acidul DHA este important pentru functiile cerebrale si ale sistemului nervos in general.

EPA (acidul eicosapentenoic) are calitatea de a mari fluiditatea sangelui. Uleiul EPA previne aglutinarea celulelor sanguine de a forma cheaguri care altfel, ar putea bloca prematur arterele. Uleiul EPA are ,de asemenea, calitatea de a reduce trigliceridele si colesterolul total din limfa, precum si de a mari componenta pozitiva a colesterolului (lipoproteine cu densitate inalta - HDL). Acest ulei actioneaza ca un agent de anti-congelare (“anti-freeze”), preintampinind rigidizarea organismului pestilor la temperaturi joase. Asadar, cu cat mediul in care pestii traiesc este mai rece, cu atat continutul lor de ulei benefic EPA este mai mare. Aproape toate speciile de pesti au aceasta calitate, cu o recomandare speciala pentru somon, macrou, cod, hering, hadok, pastrav, pestele alb, stridii si calmar iar din regnul animal, foca si balena sunt surse bogate in Omega 3.

Uleiul de somon salbatic de Pacific este extras din somon de captura si este amestecat intr-o mica proportie cu uleiuri din ansoa, sardina sau macrou pentru a obtine standardizarea exacta de 180/120 EPA/DHA.

Compozitie:
Ulei din somon salbatic .... 1000 mg
ajustat cu ulei din ansoa, sardina sau macrou de captura, asigurand, componente Omega 3:
Acid eicosampentaenoic (EPA) .... 180 mg
Acid docosahexaeonic (DHA) .... 120 mg

Administrare:
Dozajul zilnic recomandat pentru intretinere: este de 1000-3000 mg/zi.
Dozajul zilnic recomandat pentru tratament: este de 3000-6000 mg/zi sau dupa sfatul medicului.

Prezentare:
100 capsule

Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro