Facebook Pixel

Omega 3 dublu concentrat (Omega 3 double strength) 30 cps, Solgar

Epuizat din stoc
Cod
SOL103
105,29 Lei
Omega 3 dublu concentrat este obtinut din concentrat de ulei de peste de apa rece.
Omega-3 acizi grasi polinesaturati, ca trigliceride naturale. O metoda unica de procesare permite acizilor grasi polinesaturati Omega 3 (EPA si DHA) sa fie asigurati in formele lor naturale pentru absorbtie si utilizare maxime.
Rezultatul este reprezentat de o sursa echilibrata in mod sinergic de acizi grasi polinesaturati Omega 3.
Capsulele moi Solgar Omega 3 dublu concentrate cuprind uleiuri din pesti de apa rece disponibili in functie de sezon.

Acizii grasi reprezinta unitatile structurale de baza ale Lipidelor. Lipide reprezinta un termen general ce se refera la grasimile alimentare. Corpul poate sintetiza numerosi acizi grasi. Cu toate acestea, grasimile pe care nu le poate produce in cantitati suficiente trebuie obtinute din alimentatie, iar acestea sunt denumite Acizi Grasi Esentiali (AGE).

AGE sunt intalniti in abundenta mai mare in uleiuri de peste si uleiuri din seminte neprelucrate cum ar fi uleiuri din seminte de rapita, floarea soarelui si sofranel.
 
Uleiul de in este un ulei exceptional ce contine ambii acizi grasi esentiali in cantitati apreciabile. Inul este una dintre cele mai bogate surse naturale de acizi grasi Omega 3. Pestii grasi de apa dulce rece, cum ar fi heringul, eglefinul, codul, macroul si somonul sunt de asemenea bogati in acizi Omega 3 polinesaturati si reprezinta o sursa de suplimente pe baza de ulei de peste.
A fost demonstrat faptul ca AGE au efecte benefice deosebite asupra organismului si influenteaza secretia de hormoni, imunitatea si sanatatea cardiovasculara. Deficientele de astfel de acizi grasi au fost asociate dezechilibrelor hormonale si afectiunilor degenerative. Acizii grasi mentin structura si functia membranelor celulare si sub-celulare.
Acizii grasi esentiali sunt de asemenea importanti pentru cresterea normala, in special cea a vaselor de sange si a nervilor. In plus, acestia mentin aspectul tanar si suplu al pielii si al altor tesuturi, multumita capacitatii de lubrifiere.

Compozitie:
Per 4 capsule
Concentrat de ulei de peste de apa rece .... 4800 mg
ce asigura de regula:
   Acid Eicosapentanoic (EPA) .... 1440 mg,
   Acid Docosahexanoic (DHA) .... 960 mg

Administrare:
Cate 4 capsule moi pe zi, preferabil in timpul mesei.

Prezentare:
30 capsule moi
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro