Facebook Pixel
Acizii grasi reprezinta unitatile structurale de baza ale Lipidelor. Lipide reprezinta un termen general ce se refera la grasimile alimentare. Corpul poate sintetiza numerosi acizi grasi. Cu toate acestea, grasimile pe care nu le poate produce in cantitati suficiente trebuie obtinute din alimentatie, iar acestea sunt denumite Acizi Grasi Esentiali (AGE). 
 
AGE sunt intalniti in abundenta mai mare in uleiuri de peste si uleiuri din seminte neprelucrate cum ar fi uleiuri din seminte de rapita, floarea soarelui si sofranel. Uleiul de in este un ulei exceptional ce contine ambii acizi grasi esentiali in cantitati apreciabile. Inul este una dintre cele mai bogate surse naturale de acizi grasi Omega 3.
 
Pestii grasi de apa dulce rece, cum ar fi heringul, eglefinul, codul, macroul si somonul sunt de asemenea bogati in acizi Omega 3 polinesaturati si reprezinta o sursa de suplimente pe baza de ulei de peste. Omega 9 reprezinta acizi grasi neesentiali (organismul ii poate sintetiza) si sustinand functia mentala si contribuind la reducerea hipertensiunii. A fost demonstrat faptul ca AGE au efecte benefice deosebite asupra organismului si influenteaza secretia de hormoni, imunitatea si sanatatea cardiovasculara. 

Deficientele de astfel de acizi grasi au fost asociate dezechilibrelor hormonale si afectiunilor degenerative. Acizii grasi mentin structura si functia 
membranelor celulare si sub-celulare. Transportul colesterolului, descompunerea si eliminarea acestuia din organism sunt reglate de AGE. in plus, prostaglandina, o substanta asemanatoare hormonilor prezenta in organism, este influentata de acizii grasi Omega 3 si Omega 6 prin intermediul unei serii de reactii dependente de enzime.Acizii grasi esentiali sunt de asemenea importanti pentru cresterea normala, in special cea a vaselor de sange si a nervilor. In plus, acestia mentin aspectul tanar si suplu al pielii si al altor tesuturi, multumita capacitatii de lubrifiere.
 
Compozitie:
Per 3 capsule moi
Ulei de peste (din ansoa, macrou si sardine) .... 1300 mg
Ulei din seminte de in .... 1300 mg
Ulei de Limba Mielului .... 1300 mg 
Ce asigura: 
  Acizi grasi Omega 3, Acid Alfa Linoleic .... 585 mg 
  Acid Eicosapentanoic (EPA) .... 344 mg 
  Acid Docosahexanoic (DHA) .... 221 mg 
  Acizi grasi Omega 6, Acid Linoleic .... 598 mg 
  Acid Gama Linolenic .... 247 mg
  Acizi grasi Omega 9, Acid Oleic .... 325 mg
  Acizi grasi polinesaturati Omega 3, ca esteri de etil
 
Administrare: 
Adulti: 3 capsule moi pe zi, preferabil in timpul mesei. 
 
Prezentare:
60 capsule moi
 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro