Facebook Pixel

Neuromax 30 cps, Cosmopharm

în stoc
Cod
COS112
104,64 Lei

Neuromax - complex unic de ingrediente cu actiune neuroprotectoare. Intarzie procesele de imbatranire cerebrala. Tonic natural al sistemelor nervos si vascular. 

Contribuie la imbunatatirea functiilor cerebrale: memorie, atentie, concentrare, coordonarea miscarilor si echilibru emotional.

Neuromax este un complex unic neuroprotector, formula revolutionara, ce are in compozitie concentratii optime ale celor mai bine documentate plante cu actiune sinergica pentru sustinerea sistemului nervos: Citicolina, L-Carnitina, Taurina, Bacopa monnieri, Ginkgo Biloba, Fosfatidil serina, Fosfatidil colina, L-Glutamina, Acidul alfa lipoic.

Acest produs este recomandat de SNPCAR – Societatea de Neurologie si Psihiatrie a Copilului si Adolescentului din Romania.

Citicolina este un nutrient ce se regaseste in mod natural la nivelul celular cu rol esential in activitatea nervoasa. O data cu inaintarea in varsta, cantitatea acesteia scade, cauzand degradarea functiilor cognitive. Ajuta la mentinerea echilibrului intre concentratiile de sodiu, potasiu, calciu si magneziu din organism si la cresterea cantitatii de glucoza metabolizata in creier. Citicolina stimuleaza nivelul fosfatidilcolinei- vitala bunei functionari a creierului.
Asigura protectie antioxidanta impotriva distrugerilor neuronilor cauzate de radicalii liberi, ofera fosfolipidele necesare bunei functionari neuronale, sustine metabolismul neuronal, intensifica procesele mentale, stimuleaza memoria, creste atentia si capacitatea de concentrare.

Citicolina imbunatateste functiile cerebrale in afectiuni precum hipoxie, encefalita, autism, sindrom Down, hiperactivitate cu deficit de atentie (ADHD), epilepsie, boala Alzheimer si alte tipuri de dementa, boala Parkinson, SLA, senilitate si ataxie. De asemenea, are efecte benefice in reducerea anxietatii, a stresului si a depresiei.

Bacopa monnieri, planta utilizata in medicinala traditionala ayurvedica pentru proprietatile sale terapeutice, se recomanda in special in tratamentul afectiunilor ce tin de sistemul nervos (pierderi de memorie, anxietate, ADHD si epilepsie).
Bacopa monnieri are actiune antianxiolitica si antidepresiva prin reglarea nivelelor dezechilibrate ale aminelor biogene, creste capacitatea de invatare si memorare, stimuleaza inteligenta si accelereaza procesarea informatiilor vizuale.
Desi este folosita in general ca tonic nervos, acesta planta are beneficii remarcabile si in reducerea stresului cotidian, contribuie la mentinerea unei stari generale bune si ajuta la temperarea emotiilor, cu efect anxiolitic si antidepresiv. Beneficiile continutului de Bacopa monnieri se extind si catre sistemul cardio vascular: imbunatateste circulatia sanguina si periferica si sustine buna functionare a intregului sistem cardio-vascular.

Ginkgo Biloba, „Arborele sfant al vietii” este cel mai prescris supliment pentru o mai buna agilitate si claritate mentala. Frunzele acestui copac sunt extrase si prelucrate in suplimente alimentare pentru miraculoasele sale efecte antioxidante (datorita flavanoidelor si terpenoidelor), in combaterea pierderilor de memorie asociate cu imbatranirea, stadii incipiente ale bolii Alzheimer, circulatie periferica deficitara, cresterea libidoului si imbunatatirea functiei sexuale, combaterea depresiei, recuperarea in urma unui atac cerebral si stadii incipiente ale degenerarii maculare.

L-Carnitina este un aminoacid cu rol neuroprotector (asupra nervilor periferici) si antioxidant ce lupta impotriva radicalilor liberi. Reduce starea de oboseala si ajuta astfel la cresterea duratei si intensitatii efortului intelectual si fizic.

Taurina este un aminoacid cu rol neuromodulator si neuroprotector. Prin rolul antioxidant pe care il exercita, taurina protejeaza neuronii de efectul toxic al glutamatului, induce starea de relaxare, protejeaza retina si nervii periferici.

Fosfatidil colina este o componenta majora a materiei cenusii, importanta pentru structura normala si regenerarea celulei nervoase (neurogeneza). Precursor al colinei, care participa la sinteza acetilcolinei (neurotransmitator), este substanta esentiala in transmiterea nervoasa si functionarea sistemului nervos central si vegetativ.

Fosfatidil serina, componenta de baza din stratul intern al membranei celulei nervoase cu cea mai mare concentratie in creierul uman, are rol in excitabilitatea si comunicarea interneuronala, amelioreaza declinul cognitiv, regleaza eliberarea de acetilcolina, dopamina si noradrenalina. Creste performantele cognitive si are rol antianxiolitic si antistres (creste nivelul dopaminei).

L-Glutamina, “carburantul creierului”, este cel mai abundent aminoacid din organism, prezent in fiecare celula a organismului uman, dar cu cele mai mari cantitati regasite in sange, muschi si fluidul cerebro-spinal. Glutamina are rol antiinflamator, stimuleaza sinteza de gluten, scade excesul de amoniac cerebral care favorizeaza bolile neurodegenerative.

Acidul alfa lipoic este un antioxidant endogen cu rol neuroprotector, ce actioneaza la nivel central si periferic, intra si extracelular.

Efecte si beneficii Neuromax

Tonic mental. Protejeaza sistemul nervos. Imbunatateste atentia, memoria si concentrarea.
- sustine functiile si buna functionare a sistemului nervos si vascular;
- ofera protectie la nivelul celulelor nervoase;
- stimuleaza functionarea conexiunilor interneuronale;
- sustine transmiterea impulsului nervos prin modularea neurotransmitatorilor;
- asigura aportul de aminoazici necesari metabolismului cerebral;
- ofera suport neurononal in boli neurodegenerative;
- ajuta in perioada de recuperare post AVC;
- sustine recuperarea neuromotorie;
- are rol de protectie antioxidanta cerebrala, mentine vitalitatea tesutului nervos;
- imbunatateste procesele de invatare, memorare, atentie;
- creste semnificativ performantele cognitive si coordonarea;
- creste vigilenta, atentia si scade timpul de raspuns (reactie);
- sustine functia mentala la persoanele in varsta, sprijina procesul de amintire;
- reduce manifestarile date de afectarea nervilor cranieni (cecitate, pierderea auzului, migrene, nevralgii);
- reduce starea de oboseala si creste duratei si intensitatea efortului intelectual si fizic;
- imbunatateste absorbtia digestiva a vitaminelor liposolubile;
- ajuta la buna functionare a circulatiei cerebrale.

Combate starile de stres, anxioase si depresive.
- sustine echilibrul emotional;
- combate stresul, anxietatea si depresia, fara reactii adverse;
- reduce migrenele, oboseala si insomniile.

Sustine sanatatea sistemului cardio-vascular si a ficatului.
- sustine scaderea colesterolului si trigliceridelor, impiedica depunerea acestora in ficat;
- regleaza presiunea arteriala si ritmul cardiac;
- imbunatateste circulatia periferica;
- reduce depunerile pe peretii vaselor de sange;
- c ontribuie la refacerea ficatului afectat de diverse afectiuni.

Indicatii:
- deficit cognitiv si pierderi de memorie, deficit de atentie si concentrare, Boli neurodegenerative- retard usor si mediu, dificultati de vorbire, epilepsie, Alzheimer, Parkinson, Tourette, traumatisme cranio-cerebrale, recuperare post-AVC, depresie, anxietate, dementa, oboseala, epuizare psihica si fizica.
- dureri de cap, ameteli (vertij), tulburari de auz, tiuit si pocnete in urechi (tinitus), tulburari de vedere, de echilibru sau de circulatie („maini si picioare reci”).

Compozitie:
Ingrediente active/capsula .... 800 mg
L-carnitina .... 125 mg
clorhidrat de acetil L-carnitina
Taurina .... 125 mg
Citicolina .... 75 mg
CDP-colina
Bacopa monnieri .... 50 mg
extract hidroetanolic 20:1 (dextrina) din parti aeriene de Bacopa monnieri, cu min. 20% bacopazide
Ginkgo biloba .... 50 mg
extract hidroetanolic 50:1 din frunze de Ginkgo biloba (G.B.E.), cu 24% ginkgoflavone si 6% terpene lactonice
Fosfatidilcolina .... 30 mg
extract hidroetanolic din seminte de Soia (Glicine max), cu min. 25% Fosfatidilcolina
Fosfatidilserina .... 25 mg
extract hidroetanolic din seminte de Soia (Glicine max), cu min. 50% Fosfatidilserina
L-glutamina .... 25 mg
Acid alfa lipoic .... 12,5 mg
Acid pantotenic -Vitamina B5- (50% VNR*) .... 3 mg
(*Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011)

Administrare:
Adulti: 1 pe zi, la masa, cu un pahar de apa.

Prezentare:
30 capsule vegetale

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro