Facebook Pixel

Nervine 60 cps, Provita Nutrition

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
PVN39
59,41 Lei

Nervinele sunt plante care actioneaza la nivel nervos cu efect calmant, relaxant, anxiolitic. Au fost folosite de secole in medicina traditionala pentru proprietatile anxiolitice, lipsa efectelor secundare si caracterul non-adictiv.

Un studiu clinic controlat cu placebo condus recent in Franta, a conclus ca exista un efect complementar prin asocierea a doua plante nervine si anume California poppy (macul de California) si Hawthorn (paducel)(Crataegus levigata). Aceasta combinatie are efect calmant atat la nivel mental cat si la nivel cardiac. Este bine stiut de exemplu ca exista o legatura intre starea mental, pe de o parte si ritmul cardiac sau tensiunea arteriala pe de alta parte.

Studiul francez a durat 3 luni si a inrolat 264 de pacienti folosindu-se scala de anxietate Hamilton combinata cu examinare de catre specialisti neurologi. Concluziile specialistilor au fost: 90% in favoarea combinatiei dintre cele doua nervine.

Desi macul de California face parte din specia de opiacee, nu contine opium. Cu toate acestea are un efect calmant, anti-depresiv.

Ca efecte secundare benefice, Nervine poate conduce la o scadere a tensiunii arteriale in special tensiunea diastolica (minima) putand deci fi asociata cu Tensopril de catre pacientii cu hipertensiune arteriala esentiala. Reduce de asemenea frecventa episoadelor de aritmie cardiaca.

Compozitie:
Mac de California (Eschscholzia californica) din 100 mg de extract de concentratie 5:1 .... 500 mg
Extract hidroalcoolic 5:1 din parti aeriene de Mac-californian (Eschscholzia californica) .... 100 mg
Extract hidroalcoolic din Frunze de Paducel (Crataegus laevigata) .... 100 mg
Celuloza microcristalina vegetala .... 240 mg
Stearat de magneziu vegetal .... 5 mg
Capsula (gelatina) .... 77 mg

Nu contine: produse lactate, oua, gluten, nuci, arome sau coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia, porumb.

Administrare:
2 capsule de 1-2 ori pe zi.

Prezentare:
60 capsule

Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro