Natural Vitamin E 60 cps

nici unul

Supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru protectia celulelor impotriva stresului oxidativ si reducerea productiei de radicali liberi in organism.

Disponibilitateîn stoc
SKU
SKU18577
59,00 RON

Descriere Natural Vitamin E

Supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru protectia celulelor impotriva stresului oxidativ si reducerea productiei de radicali liberi in organism.
Vitamina E mentine functionarea organitelor intracelulare (mitocondriile, lizozomii) si asigura stabilitatea si integritatea membranelor celulare. Vitamina E este implicata cu rol functional in sistemele muscular, nervos si glandular, precum si in procesul de imbatranire.
Vitamina E este recomandata persoanelor cu deficit, celor care lucreaza in medii toxice si poluate, in situatii care duc la scaderea capacitatii de aparare a organismului, in cazul unei alimentatii sarace in grasimi.

Produsul Natural Vitamin E este un extract vegetal ce contine cinci forme de vitamina E, in forma naturala, neesterificata
Compozitie:
Faina de orez (agent de incarcare natural), extract din fruct de palmier (Elaeis guineensis), standardizat in 20% complex de tocoferol (d-alfa-tocoferol) si tocotrienoli (alfa-, beta-, gamma si delta-tocotrienoli),
Capsula vegetala: hipromeloza.
O capsula contine 13,5 mg (20 UI) Vitamina E (echivalent de alfa-tocoferol) – 112% VNR*
(*Valori Nutritionale de Referinta, cf. Reg. 1169/2011).
Nu contine lactoza, gluten, soia, stearat de magneziu, indulcitori artificiali sau aditivi chimici!
Administrare:
Adulti: Cate 1 capsula de 3 ori pe zi, in timpul mesei sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Prezentare:
60 capsule
Mai multe informații
Producatori Zenyth Pharmaceuticals
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsNatural Vitamin E 60 cps