Facebook Pixel

N-Acetyl L-Cysteine 60 cps, Zenyth

49,45 Lei
Disponibilitateîn stoc
SKU
ZEN28
Producator

N-Acetyl L-Cysteine

Supliment alimentar recomandat ca detoxifiant, antioxidant si mucolitic.Cisteina contribuie la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular, la detoxifierea organismului prin actiunea de legare si eliminare a toxinelor si metalelor grele, la protectia cerebrala si hepatica, la favorizarea fluidizarii mucusului, la stabilirea comunicarii dintre celulele sistemului imunitar.

Cisteina este un element important pentru metabolismul coenzimei A, al heparinei, al biotinei, al acidului lipoic si al glutationului.
In organism, cisteina este convertita in glutation, un antioxidant important. Cantitatea redusa de glutation la nivel celular face celulele sensibile la aparitia bolilor.
Cisteina este un aminoacid neesential, cu continut de sulf, care intra in componenta unghiilor, parului si a cheratinei din piele, contribuind astfel la mentinerea sanatatii acestora.
 
Cisteina sustine regenerarea celulara, fiind de ajutor celor care fac sport si isi doresc cresterea masei musculare. Cisteina este utila si in protejarea organismului de efectele radicalilor liberi (stres oxidativ), dar si de efectele toxice ale alcoolului, fumului de tigara sau ale poluarii.
 
Compozitie:
N-acetil cisteina (NAC) .... 300 mg
Faina de orez (agent de incarcare natural), capsula din gelatina.
 
Nu contine lactoza, gluten, soia, stearat de magneziu, indulcitori artificiali sau aditivi chimici!
 
Administrare:
Adulti: 1 capsula pe zi, in cure de 1-2 luni.
 
Prezentare:
60 capsule
 
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsN-Acetyl L-Cysteine 60 cps, Zenyth
Rating-ul dumneavoastră