Facebook Pixel

N-Acetyl L-Carnitine 60 cps, Zenyth

în stoc
Cod
ZEN34
66,70 Lei

N-Acetyl L-Carnitine supliment alimentar, recomandat pentru protectie antioxidanta, cresterea rezistentei la efort, mentinerea metabolismului energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos si a celui cardiovascular.

L-carnitina este un aminoacid esential care se gaseste in concentratii mari in creier, nervi, inima, ficat si in celulele spermatice. Cea mai mare cantitate de L-carnitina se gaseste in inima, fiind folosita ca suport energetic si pentru detoxifierea muschiului cardiac.
De asemenea, L-carnitina este adjuvant util in curele de slabire, deoarece intervine in metabolismul grasimilor, transportand in mitocon-drii acizii grasi.
La nivelul mitocondriei, acizii grasi sunt utilizati pentru eliberarea de energie (adenozin trifosfat – ATP).
 
Compozitie:
Monoclorhidrat de N-acetyl-L-carnitina .... 550 mg, 
Capsula: gelatina.
 
Nu contine lactoza, gluten, soia, stearat de magneziu, indulcitori artificiali sau aditivi chimici!
 
Administrare:
Adulti: cate o capsula de 1-2 ori/zi, pe stomacul gol sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
 
L-carnitina se asociaza cu D-riboza, Coenzima Q10, cu care actioneaza sinergic, marind productia de energie sub forma de ATP (adenozin trifosfat).
 
Prezentare:
60 capsule
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro