Facebook Pixel

Multivitamina Mega 1 30 cpr, Vitaking

în stoc
Cod
VK827
37,99 Lei

Multivitamina Mega 1 un comprimat contine toate vitaminele si mineralele necesare, in cantitatea minima, de care are nevoie organismul tuturor.

Compozitie:
Ingrediente active:
Vitamina B1 .... 25 mg
Vitamina B2 .... 25 mg
Vitamina B3/Nicotinamida .... 50 mg
Acid folic .... 400 mcg
Vitamina B5/Acid pantotenic .... 50 mg
Vitamina B6 .... 25 mg
Biotina .... 50 mcg
Colina .... 15 mg
Inozitol .... 15 mg
PABA/acid para aminobenzoic .... 50 mg
Vitamina B12 .... 50 mcg
Vitamina C .... 250 mg
Vitamina A .... 1500 mcg
Vitamina D3 .... 10 mcg
Vitamina E .... 20.1 mg
Magneziu .... 100 mg
Fier .... 10 mg
Zinc .... 15 mg
Cupru .... 2 mg
Mangan .... 5 mg
Iod .... 150 mcg
Seleniu .... 25 mcg
Crom .... 100 mcg
Molibden .... 15 mcg

Alte ingrediente: sucroza (indulcitor), vitamina C (acid ascorbic, hidroxipropilmetilceluloza), oxid de magneziu, fosfat dicalcic (hidroxipropil-metilceluloza), celuloza microcristalina (agent de incarcare), D-pantotenat de calciu, Vitamina E (dl-alfa acetat de tocoferil, gelatina, benzoat de sodiu, acid sorbic), carbonat de calciu (amidon modificat), nicotinamida, PABA/acid para aminobenzoic, bitartrat de colina, vitamina B1 (mononitrat de tiamina, carboximetilceluloza de sodiu reticulata), fumarat feros (amidon modificat), carboximetilceluloza de sodiu reticulata (agent de incarcare), sulfat de mangan, vitamina B2 (riboflavina), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina, hidroxipropil-metilceluloza), dioxid de titan (colorant), oxid de zinc, acetat de retinil, hidroxipropilmetilceluloza (agent de incarcare), dioxid de siliciu, inozitol, stearat de magneziu (agent antiaglomerant), polietilenglicol si polidextroza (agenti de ingro?are), oxid de cupru, biotina(D-biotina 1%, carbonat de calciu), vitamina B12 (ciancobalamina), acid folic 10% (maltodextrina, hidroxipropilmetilceluloza), vitamina D3 (maltodextrina, amidon modificat, amidon farmaceutic, ulei de floarea soarelui, guma arabica, fosfat de calciu, colecalciferol, butilhidroxi-toluen), polivinilalcool si talc (agenti de ingrosare), clorura de crom hexahidrata, iodura de potasiu, molibdat de sodiu dihidrat, selenat de sodiu).

Administrare:
Doza recomandata: 1 comprimat pe zi.

Prezentare:
30 comprimate

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! Produsul nu contine substante cu potential alergenic. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de expunerea la soare sau la surse de caldura.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro