Facebook Pixel

Muguri de vita de vie - Gemoderivat 30 monodoze, Hofigal

în stoc
Cod
HOF85
16,50 Lei

Muguri de vita de vie - Gemoderivat este un produs natural cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru sustinerea sanatatii aparatului osteo-articular.

- intervine favorabil in protejarea articulatiilor la persoane cu varsta peste 40 ani, la persoane cu modificari functionale ale articulatiilor datorate procesului de imbatranire sau in perioada de menopauza;
- stimuleaza sistemul imunitar in tulburari functionale la nivel oro-faringian (in special al amigdalelor) provocate de contaminanti.

Actiune benefica asupra: aparatului osteo-articular, sistemului reticulo-endotelial, oro-faringelui.

Proprietati:
- de normalizare a nivelului proteinelor serice si a colesterolului total
- stimuleaza sistemul reticulo-endotelial
- este imunostimulator.

Compoztie:
O monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de Vita de vie (Vitis vinifera).
Contine alcool etilic 45% vol.
Administrare:
Cate 1 monodoza de 1,5 ml extract diluata intr-o lingura de apa, de 2-3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului.

Preparatul diluat se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala si apoi se inghite treptat.

Prezentare:
30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro