Facebook Pixel

Muguri de tei argintiu - Gemoderivat 30 monodoze, Hofigal

Disponibilitateîn stoc
SKU
HOF 82
13,99 Lei
Producator

Muguri de tei argintiu - Gemoderivat

Produs cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru sustinerea functionarii normale a sistemului nervos central si a celui neurovegetativ.

- ca tranchilizant natural asigura ameliorarea starilor de nervozitate, neliniste si stres, hiperemotivitate, tulburari cardiace pe fond nervos, somn agitat;
- imbunatateste calitatea somnului la adulti si copii, participa la inducerea unui somn odihnitor, conferind organismului o stare de liniste si calm;
- are actiune benefica in dureri cauzate de eruptiile dentare la copii si in colici abdominale la nou-nascuti.

Actiune benefica asupra: sistemului neurovegetativ, a inimii si sistemului vascular arterial, a musculaturii netede si striate, a intestinului.

Proprietati:
- tranchilizant vegetal prin excelenta care actioneaza asupra centrului somnului, axei cortico-hipotalamice si a substantei reticulate, creste nivelul serotoninei;
- are efect calmant, este usor vasodilatator si hipotensor.

Compozitie:
O monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de tei argintiu (Tilia tomentosa).
Contine alcool etilic 45% vol.

Administrare:
Adulti: cate 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa (o lingura) cu 15 minute inainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului. Ultima administrare cu o ora inainte de culcare.
Copii: cate 1/2 monodoza de 1,5 ml odata pe zi, diluata in putina apa (o lingurita) cu o ora inainte de culcare numai la recomandarea specialistului.

Prezentare:
30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsMuguri de tei argintiu - Gemoderivat 30 monodoze, Hofigal