Facebook Pixel

Muguri de stejar - Gemoderivat 30 monodoze, Hofigal

în stoc
Cod
HOF81
16,50 Lei

Muguri de stejar - Gemoderivat este un produs natural cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru sustinerea activitatii glandelor suprarenale prin cresterea secretiei hormonilor de tip corticoid, de stimulare a gonadelor ambelor sexe si actiune reglatoare asupra functiei intestinului.

- este considerat un revitalizant pentru organismele cu debilitate (stari de slabiciune), in procesul de imbatranire precoce;
- influenta favorabila in stari alergice, fragilitate capilara, surmenaj fizic si intelectual, stari de oboseala;
- ca drenor universal actioneaza in sens reglator, restabilind echilibrul la nivel celular si tisular in unele tulburari functionale ale intestinului, aparatului genito-urinar si aparatului circulator, pentru reglarea tensiunii arteriale.

Actiune benefica asupra: corticosuprarenalei, intestinului, aparatului genito-urinar, aparatului circulator (vaselor sanguine arteriale, capilare si venoase).

Proprietati:
- de stimulare poliendocrina si imunitara
- de reglare a functiei intestinului
- pentru normalizarea valorilor proteinelor serice
- efect antisenescent si drenor universal

Compozitie:
O monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic 1 DH din muguri proaspeti de Stejar - Quercus robur.
Contine alcool etilic 45% vol.
           
Administrare:
Cate 1 monodoza de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului.

Prezentare:
30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro