Facebook Pixel

MSM (metilsulfonilmetan) este o sursa naturala de sulf biologic activ, care exista in mod normal in fiecare celula din corpul omenesc, cu rol atat in biosinteza aminoacizilor sulfurati, metionina si cisteina, cat si in biosinteza colagenului, fiind un element constitutiv al pielii, parului si unghiilor.

Efecte si beneficii MSM (metilsulfonilmetan)

- mentine sanatatea articulatiilor si a sistemului osos (care sunt asociate cu osteoartrita, durerea musculara, oboseala si durerea de spate);
- contribuie la mentinerea nivelurilor normale de colesterol si glucoza din sange;
- ajuta la pastrarea permeabilitatii normale a membranelor celulare, ceea ce faciliteaza patrunderea substantelor nutritive in celule si eliminarea substantelor toxice din acestea, ducand, in final, la detoxifcarea si energizarea organismului.
 
Recomandari: 
- stari caracterizate prin disfunctii ale sistemului osteo-articular; 
- crampe musculare; oboseala fizica si psihica; tulburari ale tranzitului intestinal; 
- stres;
- tulburari ale circulatiei sangvine.
 
Compozitie:
MSM (metilsulfonilmetan) .... 60 mg
 
Administrare: 
1 cps x 3/zi, dupa mese, luate cu un pahar cu apa. 
Se recomanda administrarea produsului timp de minim 3 luni, dupa care se poate face pauza de 1 luna si se reia administrarea.
 
Prezentare: 
50 capsule.
 
 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro