Scrieți o recenzie
Bucura-te de gustul delicios al clatitelor chiar daca ai intoleranta la gluten!
Pentru o experienta excelenta un amestec de faina din: hrisca, quinoa si faina din ovaz fara gluten.
Fara gluten
Ingrediente:
Faina de hrisca*, faina de quinoa*, faina de ovaz fara gluten*, proteina de orez*, faina din seminte de in*, amidon din tapioca*, praf de copt* (amidon din porumb*, acidifiant: bitartrat de potasiu, agent de crestere: carbonat hidrogenat de sodiu), sare.
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie .... 1586kj / 376kcal
Grasimi .... 5.4g
din care
Grasimi saturate .... 1g
Carbohidrati .... 54g
din care
Zaharuri .... 0.8g
Fibre .... 9.1g
Proteine .... 23g
Saruri .... 1.22g
Reteta de preparare:
Avem nevoie de 1 litru de lapte de origine animala sau lapte vegetal, si 80 ml ulei vegetal sau unt topit.
Punem mixul de clatite intr-un bol. Turnam peste el laptele si uleiul/untul topit si amestecam bine pana se omogenizeaza. Lasam compozitia sa stea 5 minute. Intre timp putem pune tigaia pentru clatite la incalzit, si dupa cele 5 minute putem incepe sa facem clatitele. Pofta buna!
Prezentare:
400g
Poate contine urme de NUCI si SUSAN si ARAHIDE.
Produs certificat ecologic
Agricultura UE/non-UE
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie