Facebook Pixel

Memo On contine plante medicinale ayurvedice care contribuie la functionarea normala a capacitatii de concentrare si memorare, sustinand randamentul intelectual.

Sustine functiile cerebrale integrative (memorie, perceptie, concentrare, sistematizare) si coordonarea fizico-mentala.

Aportul bogat si variat de fitonutrienti si imbunatatirea circulatiei sanguine la nivelul creierului ajuta la mentinerea functiilor si performantelor psihice si intelectuale.

Memo On diminueaza efectele oboselii mentale, epuizarii nervoase, stresului, reda increderea si optimismul. Sustine elevii si studentii la efort psihic si intelectual intens mai ales in perioada examenelor. Memo On sustine persoanele varstnice la mentinerea capacitatilor psihice si intelectuale si este util ca adjuvant in terapia sistemului nervos.

Efecte si beneficii Memo On

- imbunatatirea capacitatii cognitive, de memorare si crestere a randamentului intelectual.
- sustinerea sistemului nervos in perioadele cu activitate fizica si intelectuala intensa.
- cresterea rezistentei organismului in cazuri temporare de stres.
- intarzierea aparitiei oboselii si sustinerea refacerii resurselor de energie ale organismului in caz de stres.
- sustinerea elevilor si studentilor la efort psihic si intelectual intens mai ales in perioada examenelor.

Proprietatile plantelor din compozitie:
Bacopa monnieri (Brahmi) - sustine functiile cerebrale integrative (memorie, perceptie, concentrare) si coordonarea fizico-mentala.

Convolvulus pluricaulis (Shankhpushpi) - este o planta recunoscuta in medicina ayurvedica pentru mentinerea atentiei, concentrarii, capacitatii de intelegere, prelucrare, sistematizare si retinerea informatiilor.

Glycyrrhiza glabra (Lemn-dulce) - este un tonic mental, sustine functionarea normala a sistemului nervos, concentrarea, memoria, capacitatea de analiza. Sustine functionarea normala a digestiei si mentine trazitul intestinal normal. Substantele bioactive au efect usor laxativ si sustin refacerea mucoasei gastro-intestinale. Fitonutrientii (glabridin) suprima procesul de formare a grasimilor. Sustine enzimele implicate in metabolizarea grasimilor la nivelul ficatului. Sustine cresterea nivelului de estrogen si echilibrul hormonal feminin la menopauza. Fitonutrientii contribuie si la mentinerea sanatatii sistemului respirator.

Emblica officinalis (Amla) - fructele, datorita fitonurientilor, au proprietati antioxidante puternice, mentinand functionarea normala a organismului, sporind starea de sanatate, vitalitatea si longevitatea. Vitamina C din fruct sustine sistemul imunitar prin formarea de globule albe si anticorpi care sunt implicati in lupta impotriva infectiilor. Are rol in mentinerea sanatatii sistemului nervos, cardiovascular, in special sistemului venos. De asemenea sustine digestia si procesul de detoxifiere. Sustine metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului si functionarea normala a tranzitului intestinal. Fitonutrientii asigura normalizarea aciditatii si integritatea mucoasei gastrice.

Ocimum sanctum (Busuioc) - adaptogen, sustine functionarea organismului in conditii de suprasolicitare si stres. Este neuroprotector, stimuleaza circulatia sanguina si protejeaza creierul de efectul distructiv al glutamatului. Scade stresul care poate induce oboseala, apatie, instabilitate emotionala. Este protector gastric, eficient in digestie si absorbtia nutrientilor din alimente. Uleiul volatil din busuioc sustine eliminarea parazitilor intestinali.

Celastrus paniculatus (Jyotishmati) - substantele active din seminte sustin mentinerea echilibrului neurotransmitatorilor; planta creste performantele cognitive, concentrarea si memoria.

Yashad bhasm (Zinc) - zincul reduce stresul si imbunatateste memoria fiind implicat in zona cerebrala responsabila de invatare si memorare, faciliteaza comunicarea intre neuroni. Zincul are un rol important in mentinerea imunitatii, sanatatii pielii, parului si unghiilor. Scade glicemia si are rol important in prevenirea complicatiilor diabetului (deteriorarea microcapilarelor, neuropatie, etc.).

Compozitie:
Bacopa monnieri (Brahmi), parti aeriene (8:1) .... 100 mg
Convolvulus pluricaulis (Shankhpushpi), parti aeriene (8:1) .... 100 mg
Glycyrrhiza glabra (Lemn-dulce), pulbere de radacina .... 100 mg
Emblica officinalis (Amla), pulbere de fructe .... 100 mg
Ocimum sanctum (Busuioc), parti aeriene (5:1) .... 40 mg
Celastrus paniculatus (Jyotishmati), seminte (10:1) .... 25 mg
Yashad bhasm (Zinc) .... 10 mg
Acacia arabica (Guma acacia - excipient) .... 25 mg 

Administrare:
Copii 7-14 ani: cate 1/2 tableta de doua ori pe zi.
Copii peste 14 ani si Adulti: cate 1 tableta de 2-3 ori pe zi.
Se administreaza cu 1/2 ora inainte de masa sau 1 ora dupa masa, nu mai tarziu de ora 18.00 pentru 30-60 de zile. 

Prezentare:
50 tablete

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro