Facebook Pixel

Maxro Forte 4 cps, Mad House

în stoc
Cod
MAX3
59,95 Lei

Maxro Forte potenta maxima - este un supliment alimentar cu actiune simultana pe mai multe planuri, ce garanteaza o viata sexuala sanatoasa.
Maxro Forte este un produs terapeutic remarcabil, ce maximizeaza durata si fermitatea erectiei, sporeste libioul si frecventa erectiilor.

Cu o formula 100% naturala, rezultata din experienta milenara a medicinii naturiste orientale, Maxro Forte reprezinta cel mai eficient produs de potenta, asigurand virilitatea masculina si o experienta sexuala unica pentru ambii parteneri.

Principalul beneficiu al utilizarii Maxro Forte se inregistreaza la nivelul redobandirii increderii in potentialul propriu, in carisma si calitatea personala, efecte ce genereaza o calitate superioara a relatiilor sexuale, dar si non-sexuale.

Compozitie:
Frunze de Ginko( Ginkgo Biloba) .... 150 mg;
Fructe de Goji .... 70mg,
Scoarta de Scortisoara .... 70 mg;
Radacini si ramuri de Ginseng .... 80 mg;

Administrare:
1 capsula pe zi, cu 30 de minute inaintea actului sexual, de preferat pe stomacul gol.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Prezentare:
4 capsule

Contraindicatii: nu este recomandat persoanelor sub 18 ani; persoanelor cu afectiuni cardio-vasculare (hipertensiune arteriala, boli cerebrovasculare, etc);
persoanelor cu psihoze sau dependenta de droguri.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Mai multe produse Mad House
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro