Facebook Pixel

Magnezen 60 cps, Herbagetica

în stoc
Cod
HER107
41,42 Lei

MagneZen este un produs dedicat pentru a-ti asigura „zen”-ul zilnic si un tonus mental ridicat, prin a reduce efectele stresului. Are o formula concentrata cu Magneziu natural marin, complexul de B-uri si 3 plante adaptogene. MagneZen este perfect asimilabil in organism datorita ingredientelor din surse superioare naturale.

Efecte si beneficii MagneZen

- creste capacitatea de adaptare a organismului la stres
- protejeaza sistemul nervos in caz de oboseala, anxietate si dureri de cap
- stimuleaza capacitatile psihice si mentale in caz de slabiciune, epuizare, oboseala, dificultati de concentrare
- sustine capacitatile mentale ale persoanelor in varsta
- protejeaza celulele nervoase de stresul oxidativ
- sustine functionarea normala a sistemului nervos, muscular si imunitar
- are proprietati adaptogene

Efecte adjuvante:
- stres fizic sau psihic
- anxietate
- oboseala
- migrene, dureri de cap
- memorie si concentrare
- protectia sistemului nervos

Compozitie:
Per 1 capsula:
Magneziu natural marin standardizat cu 55% Magneziu .... 300 mg
Extract de Rhodiola rosea standardizat cu 3% Rozavine si 1% Salidrozide .... 50 mg
Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) imbogatita in vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, minerale si aminoacizi .... 40 mg
Extract 8:1 de Ashwagandha/Ginseng-indian (Withania somnifera) standardizat cu 7 % Withanolide si 1% Alcaloizi .... 30 mg
Extract 4:1 de Schizandra (Schisandra chinensis) .... 30 mg
Extract 7:1 de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) standardizat cu 3.5% Vitexin .... 25 mg

Administrare:
Cate 1-2 capsule pe zi

Prezentare:
60 capsule

MagneZen contine o doza ridicata de Magneziu natural marin, 300 mg/capsula. Acest tip de Magneziu se asimileaza integral in organism, are o absorbtie ridicata cu efect rapid de reducere a efectelor stresului, calmand sistemul nervos. Magneziu natural marin se asociaza perfect cu complexul de vitamine B. Regasim in MagneZen, 8 B-uri naturale care ajuta organismul sa metabolizeze alimentele, mentin sanatatea sistemului nervos central si refacerea organismului. Pentru a asigura „zen”-ul din MagneZen, vitaminele B dedicate sunt B1, B2, B3, B5 si B6. Acestea reduc starile de oboseala, cresc rezistenta organismului la stres si echilibreaza starile de bine emotional.

Formula „zen” din MagneZen este imbogatita cu 3 extracte din plante adaptogene care asigura adaptarea organismului la stres. Acestea sunt Rhodiola, Ashwagandha si Schizandra.

Rhodiola, extract standardizat cu 3% Rozavine si 1% Salidrozide, este o planta intens utilizata pentru combaterea efectelor stresului si pentru efectul adaptogen – adaptarea organismului la stres. Actiunea sa se concentreaza asupra secretiilor de cortizol, substanta responsabila pentru starea de stres din organism. Rhodiola reduce eficient efectele starilor de stres si reface si echilibrul hormonal. in plus, actioneaza si ca tonic pentru sistemul nervos, reda vitalitate organismului si creste rezistenta sa in perioadele de suprasolicitare fizica sau psihica.

Ashwagandha, extract premium cu 7% Withanolide si 1% Alcalozi, este o alta planta adaptogena iubita de medicina Ayurveda si folosita cu dedicare pentru efectele sale antistres. Avantajul folosirii Ashwagandha in combaterea stresului este dat de capacitatea sa de a calma sistemul nervos, fara a crea somnolenta. Ashwagandha reduce si starile de anxietate si depresie, frecvent asociate cu un nivel ridicat de stres.

Schizandra, extract concentrat 4:1, completeaza efectul adaptogen extractelor din MagneZen prin a creste in mod natural capacitatea organismului de a face fata stresului. in cazurile de oboseala si suprasolicitare mentala, Schizandra intervine eficient asupra sistemului nervos prin a creste capacitatea de memorare si concentrare, atentia si calitatea somnului. Schizandra mediaza foarte bine raspunsul organismului la stres, reusind induca o stare de calm si sa creasca nivelul de energie al intregului organism.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro