Facebook Pixel

MagneTrio 30 cps, Vitaking

în stoc
Cod
VK1412
48,99 Lei

Magnetrio este un produs, conceput special pentru dezvoltarea si intarirea oaselor.

Intr-o singura capsula ofera, in cea mai buna calitate si cantite maxima, urmatoarele substante:

Citrat de magneziu Ionii de magneziu sunt necesare functionarii muschilor, in mod deosebit miocardul (muschiul inimii) are nevoie de cantitati mai mari. Magneziul influenteaza metabolismul calciului si fosforului, astfel are rol important in mentinerea sanatatii oaselor si dintilor.

Vitamina K2 Rolul principal al vitaminei K2 este reglarea metabolismului de calciu prin transportatea calciului in locurile potrivite (oase) si impiedica depunerea lui in locurile necorespunzatoare.

Vitamina D3 este liposolubila (se absoarbe in grasimi) si este esentiala pentru asimilarea si depunerea ideala a calciului. O putem obtine prin alimentatie corespunzatoare si prin razele soarelui.

Compozitie:
Ingrediente active:
Magneziu (citrat de magneziu) .... 100 mg
Vitamina K2 .... 90 micro grame
Vitamina D (colecalciferol) .... 25 micro g-1000UI

Alte ingrediente: citrat de magneziu, capsula: hidroxipropilmetilceluloza si dioxid de titan, agent de incarcare: amidon din porumb, pulbere de MK7/menachinona 7 (maltodextrina, lipide, vitamina K2), agent antiaglomerant: stearat de magneziu, pulbere de Vitamina D (maltodextrina, amidon din porumb, sucroza, colecalciferol).

Administrare:
Doza zilnica recomandata : o capsula.

Prezentare:
30 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro