Facebook Pixel

MacuRetin 30 cps, Herbagetica

în stoc
Cod
HER287
53,23 Lei

MacuRetin are o compozitie unica dedicata pentru claritatea vederii, sanatatea retinei si acuitate vizuala. Contine toti cei trei pigmenti maculari: Mezo-Zeaxantina (12 mg/capsula), Luteina (12 mg/capsula) si Zeaxantina (2 mg/capsula), necesari pentru protectia vederii de lumina daunatoare albastra si de razele UV. MacuRetin are o absorbtie ridicata prin asocierea cu MCT (ulei de cocos), iar formula este imbogatita cu 5 vita-minerale: vitamina E, vitamina C, Zinc, Cupru si vitamina B2.

Efecte si beneficiile Macuretin

- creste claritatea vederii
- creste acuitatea vizuala si intensitatea culorilor
- protejeaza retina
- protejeaza vederea de efectele stresului oxidativ
- combate efectele oboselii oculare
- creste productia de colagen la nivelul ochilor
- stimuleaza circulatia sanguina la nivel ocular
- intareste sistemul imunitar
- asigura functiile sistemului nervos

Ce sunt pigmentii maculari?

Pigmentii maculari sunt „ochelarii de soare” ai ochiului. Ei filtreaza 90% din lumina albastra la care este expus ochiul. Pigmentii maculari se gasesc in macula lutea sau pata galbena, este zona de pe retina unde se formeaza imaginea cea mai clara. Exista peste 50 de tipuri de carotenoizi, doar 3 se acumuleaza in retina, in macula lutea (pata galbena): Luteina, Zeaxantina si Mezo-Zeaxantina.

MacuRetin contie toti cei 3 pigmenti maculari: Luteina, Zeaxantina si Mezo-Zeaxantina, obtinuti din extractul natural de flori de Craita. Fiecare capsula de MacuRetin asigura:

12 mg Mezo-Zeaxantina
12 mg Luteina
2,4 mg Zeaxantina
Mezo-Zeaxantina, Luteina si Zeaxantina impreuna au o eficienţa maxima pentru sanatatea oculara. Efectul antioxidant este mult mai potent prin asocierea celor trei carotenoizi, in comparatie cu Administrare:a lor individuala. Mezo-Zeaxantina, Luteina si Zeaxantina hranesc pigmentului macular, elimina lumina albastra si ultravioleta daunatoare si reduc inflamatia.

Beneficii Mezo-Zeaxantina:

MacuRetin contine 12 mg Mezo-Zeaxantina/capsula, din extractul standardizat de flori de Craita.

Efecte adjuvante Mezo-Zeaxantina

- degenerescenta maculara legata de varsta (DMLV)
- protectia retinei
- retinopatie diabetica
- cataracta
- uveita
- oboseala oculara
- protectia vederii
- claritatea vederii
- hipermetropie
- miopie

Mezo-zeaxantina este unul din cei trei pigmenţi maculari cu rol foarte important in sanatatea ochilor. Mezo-zeaxantina se regaseste exclusiv in interiorul ochiului, mai exact in centrul maculei. Mezo-zexantina se gaseste foarte greu in alimentele pe care le consumam. Ea este produsa in mod natural de organism din Luteina si alti carotenoizi.

Suplimentarea dietei cu Mezo-Zeaxantina este in mod special benefica pentru a mentine sanatatea ochilor si degenerarea avansata a vederii.

Mezo-Zeaxantina contribuie la:

- grosimea optima a pigmentului retinal
- protectia ochiului de lumina cu o nuanta mai intensa de albastru, care tinde spre violet
- filtrarea radiatiilor UV care pot degrada ochiul si vederea
- protejeaza tesutul ocular de surselor artificiale de lumina intensa, cum ar fi ecranele computerelor, telefoanelor sau tabletelor

MacuRetin are in compozitia sa si 12 mg Luteina/capsula si 2 mg Zeaxantina/capsula, obtinute din extractul de flor de Crata. Impreuna, acesti doi pigmenti macular actioneaza ca un filtru pentru lumina albastra si radiatiile UV, oferind protectie pentru celulele fotoreceptoare ale ochiului. In plus, au si efect antioxidant intens. Luteina si Zeaxantina, contribuie in mod eficient la claritatea vederii, protectia ochiului si la intarzierea degradari avansate a vederii.

Complex de vitamine si minerale pentru sanatatea retinei

MacuRetin contine un complex de vitamine si minerale dedicate pentru sanatatea ochilor. vitamina E, vitamina C, Zinc, Cupru si vitamina B2. Impreuna, acestea ajuta la productie de enzime cu rol antioxidant, la productie de fotoreceptori, protejeaza retina de degradarea avansata, au efect puternic antioxidant, protejeaza razele UV si asigura integritatea structurala a retinei.

Compozitie:
Per 1 capsula:
Extract din flori de Craite standardizat cu minim 20% Luteina si 4% Zeaxantina ce asigura 12 mg Luteina si 2,4 mg Zeaxantina .... 105mg
Extract din flori de Craite standardizat cu minim 20% Mezo-Zeaxantina ce asigura 12 mg Mezo-Zeaxantina .... 100 mg
Vitamina E din Floarea Soarelui .... 80mg
Trigliceride cu catena medie (MCT 70%) din ulei de Cocos .... 60 mg
Extract de Acerola standadardizat cu 17% Vitamina C .... 60mg
Zinc bisglicinat standardizat cu 28.5% Zinc .... 10 mg
Cupru bisglicinat standardizat cu 27% Cupru .... 10mg
Vitamina B2/Riboflavin .... 2 mg

O capsula asigura: 12 mg Mezo-Zeaxantina, 12 mg Luteina si 2,4 mg Zeaxantina

Administrare:
Cate 1 capsula pe zi

Prezentare:
30 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro