Scrieți o recenzie
Maca este o radacina a unei plante din Peru. Exista 3 tipuri de maca: maca galbena (cea mai raspandita), maca rosie, si maca neagra. Miezul la toate este la fel, doar culoarea la coaja difera, stiindu-se ca tot ce are coaja mai inchisa la culoare are mai multi polifenoli.
Pulberea de maca este folosita ca si adaptogen, in situatii de stres, la fel ca si ginseng-ul.
Pulberea de maca contine cantitati insemnate de vitamine si minerale, enzime, si amino acizi. Tot in pulberea de maca vom regasi o forma de calciu extrem de asimilabila de organismul uman.
Sprijina si fertilitatea, atat la barbati cat si la femei.
Ingrediente:
100% radacina de maca rosie*
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie .... 1394Kj/ 330.1Kcal
Grasimi .... 0.70g
din care
Grasimi saturate .... 0.18g
Carbohidrati .... 61.5g
din care
Zaharuri .... 36.56g
Proteine .... 11.87g
Fibre .... 15.1g
Saruri .... <0.031g
Utilizare:
Puteti adauga pulberea de maca in apa, lapte, cereale la micul dejun, in prajituri, smoothies, iaurt.
Prezentare:
125g
Produs certificat ecologic.
Origine: Peru
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie


