Facebook Pixel

Maca prim 750 750mg 60 cps, Provita Nutrition

Epuizat din stoc
Cod
PVN46
55,10 Lei

Maca (Lepidium meyenii) este originala din Peru mai fiind numita si Ginsegul de Peru. Maca de cea mai buna calitate si potenta este cultivata exclusiv pe platourile muntoase din Peru.

Maca este recunoscuta pentru efectele de promovare a staminei masculine, de crestere a libidoului si de intarire a functiei sexuale. Maca mareste atat productia cat si mobilitatea spermei dar si receptivitatea ovarelor, contribuind la cresterea fertilitatii atat la barbati cat si la femei.

Studii in vivo arata ca adminsitrata in dozaje concentrate, aceasta planta are efecte importante asupra performantelor sexuale, duce la cresterea productiei de sperma, a nivelului de energie, a nivelului de testosteron si ajuta la echilibrarea nivelului hormonal.arbati cat si la femei.

Se recomanda in special barbatilor cu deficiente de dinamica sexuala, lipsa de libidou si probleme de erectie, lipsa de calitate a spermei (sperma insuficienta, sperma cu mobilitate redusa).
Macamidele si macaenele doua substante glucozinolate prezente in Maca acestea contribuie la efectele de intarire a libidoului si a functiei sexuale.

Unii sportivi administreaza Maca pentru efectele ei energizante prin stimularea productiei de testosteron.

Efecte si beneficii:
- creste libidoul;
- creste nivelul de energie;
- trateaza simptomele menopauzei;
- creste fertilitatea atat la femei cat si la barbati;
- reduce simptomele premenstruale.

Maca prim de la Provita Nutrition este un produs calitate premium care contine atat un extract concentrat 4:1 cat si un extract standardizat continand substanta activa glucozinolat, responsabila pentru multe din efectele benefice ale acestei plante deosebite.

Compozitie:
Extract concentrat 4:1 din radacina de Maca (150 mg) .... 600 mg EPU*
Extract standardizat (0,6% Glucozinolat) .... 150 mg

*EPU = Echivalent extract Planta Uscata

Administrare:
1-2 capsule pe zi sau conform indicatiilor specialistului nutritionist.

Prezentare:
60 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro