Facebook Pixel

Lipostop 60 cps, Parapharm

în stoc
Cod
PRF006
21,58 Lei

Lipostop

Lipostop este obtinut din surse naturale, acesta actioneaza prin reducerea cantitatii de tesut adipos, fara sa influenteze starea de sanatate. Prin folosire regulata, otetul de mere impiedica depunerea grasimilor. Sub forma de concentrat (extract uscat), poate fi utilizat fara a avea contraindicatii. Prin actiunea sinergica a cromului si a manganului, care participa la metabolismul glucozei, scade apetitul pentru dulciuri, creste capacitatea de munca si de regenerare a organismului.

Folosirea regulata a produsului Lipostop se asigura stimularea proceselor metabolice, transformarea depunerilor adipoase in energie, ceea ce contribuie la atingerea si pastrarea greutatii ideale. Regimul hipocaloric moderat si miscarea sunt adjuvante pretioase.
 
Compozitie:
Per 2 capsule
Extract uscat din oțet de mere (corespunde la 100 ml oțet de mere) .... 211,00 mg
Vitamina C .... 20,00 mg
Mangan (II) sub forma de sulfat de mangan monohidrat .... 2,00 mg
Crom (III) sub forma de clorura .... 0,30 mg
 
Administrare:
Se recomanda consumul de 2 x 1 capsula/zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), de preferinta cu 20 de minute inainte de o masa principala.
 
Prezentare:
60 capsule gelatinoase 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro