Facebook Pixel

Laxativ Forte Natural 100 g, Zenyth

25,03 Lei
Disponibilitateîn stoc
SKU
SKU18634
Producator

Laxativ Forte Natural

Laxativ Forte Natural, supliment alimentar 100% natural, reuneste cele mai bune plante cu proprietati laxative, asigurand mentinerea unui tranzit intestinal optim prin imbunatatirea peristaltismului intestinal si marirea bolului fecal.
Produsul are efect emolient, antiinflamator si protector al mucoasei tractului gastrointestinal, compensand eventuala pierdere de electroliti (potasiu).
Laxativ Forte Natural regleaza tranzitul in mod natural, fara sa agreseze peretii intestinali.
 
In vreme ce senna stimuleaza peristaltismul intestinal, fibrele solubile si insolubile din produs absorb apa, maresc greutatea si volumul bolului fecal si asigura tranzitul corect al acestuia. Fibrele si inulina au actiune de tamponare a efectului iritativ al compusilor antrachinonici. Nalba este de asemenea un agent emolient si protector pentru mucoase.
In plus, asocierea pudrei de roscove si a pudrei de cacao in produs permite echilibrarea efectului laxativ, impiedicand aparitia scaunelor apoase.
 
Fibrele si inulina au actiune de tamponare a efectului iritativ al compusilor antrachinonici. Nalba este de asemenea un agent emolient si protector pentru mucoase.
In plus, asocierea pudrei de roscove si a pudrei de cacao in produs permite echilibrarea efectului laxativ, impiedicand aparitia scaunelor apoase. 
Compusii polifenolici din cacao si roinita si uleiurile esentiale din fenicul, coada-soricelului confera produsului proprietati antibacteriene, de reducere a durerilor abdominale si balonarilor, de stimulare a digestiei si diurezei.
 
Informatii nutritionale
Continut nutritional per portie de servire (8g)
Calorii .... 25,2 kcal 
Glucide totale .... 5 g
din care:  
   Fibre totale .... 4,3 g
din care
  * Fibre solubile .... 2,3 g 
  * Fibre insolubile .... 2 g  
Lipide .... 1,1 g  
Proteine .... 1 g
 
Compozitie:
Seminte de in, tarate de psyllium, inulina (din radacini de cicoare), frunze de senna, seminte de cacao, fructe de roscov, radacina de lemn-dulce, flori de coada-soricelului, frunze de nalba de padure, parte aeriana de roinita, fructe de fenicul, argila.
 
Administrare:
In constipatie puternica, Laxativ Forte Natural se administreaza de 2-3 ori pe saptamana, seara, dupa ora 18, in amestec cu 200 ml lichid. 
Daca nu are efect se poate administra zilnic, dar nu mai mult de 7-10 zile consecutiv.
Incepeti cu o lingurita dozatoare pe zi, apoi cresteti treptat pana la doza optima tolerata. 
Pe parcursul curei, consumul de apa/lichide trebuie sa fie de 1,5-2 litri de lichide.
 
Prezentare:
Flacon de 100 g
 
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsLaxativ Forte Natural 100 g, Zenyth
Rating-ul dumneavoastră