Lavanda tinctura 50 ml

nici unul

Produsul este un bun calmant al emotiilor/somnifer bland, mentine sanatatea arborelui bronsic, a pielii si a cavitatii bucale.

Disponibilitateîn stoc
SKU
DAC 113194
7,80 RON

Descriere Lavanda tinctura

Produsul este un bun calmant al emotiilor/somnifer bland, mentine sanatatea arborelui bronsic, a pielii si a cavitatii bucale.

Contribuie la:
Intern:
- reducerea tensiunilor psihice, conferind o stare de liniste;
- armonizarea starii psiho
- emotionale;
- protejarea organismului impotriva stresului, contribuind la functionarea normala a sistemului nervos, cardio
-vascular si digestiv;
- mentinerea sanatatii arborelui bronsic.
Extern :
- mentinerea sanatatii pielii si cavitatii bucale;
- mentinerea sanatatii scalpului si combaterea caderii parului.

Compozitie:
Extract 1:3,75 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa - 35/65 in raport de masa) din flori de lavanda (Lavandula angustifolia).

Administrare:
Uz intern:
Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1-2 lingurite de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei.
Uz extern:
- pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii se fac badijonari locale cu tinctura sau cu solutia diluata (obtinuta prin adaugarea unei lingurite de tinctura la 100ml de apa), in functie de sensibilitatea pielii;
- pentru mentinerea sanatatii cavitatii bucale se clateste gura cu solutia diluata, obtinuta prin adaugarea a 1-2 lingurite de tinctura la 100ml de apa (1/2 de pahar);
- pentru mentinerea sanatatii scalpului si combaterea caderii parului se frictioneaza pielea capului cu tinctura de lavanda, asociata cu tinctura de cimbru si tinctura de rozmarin (pentru potentarea efectului).

Prezentare:
50 ml

Mai multe informații
Producatori Dacia Plant
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsLavanda tinctura 50 ml