Facebook Pixel

L-Tyrosine 500mg 50 cps, Solaray

în stoc
Cod
SOL49
55,37 Lei
L-Tirozina este un aminoacid neesential sintetizat in ficat prin conversia aminoacidului esential fenilalanina, sustine imbunatatirea functionarii glandei tiroide.

L-Tyrosine contribuie la:
- imbunatatirea functiilor glandei tiroide (la nivelul tiroidei din L-Tirozina si iod se sintetizeaza hormonii tiroidieni):
   - reduce starile produse de activitatea scazuta a tiroidei (de ex.: cresterea ponderala, edeme, fragilitatea parului si a unghiilor, crampe musculare, intoleranta la frig)
- imbunatatirea functiilor glandelor suprarenale (la nivelul glandelor suprarenale L-Tirozina este convertita in adrenalina):
   - imbunatateste capacitatea organismului de a face fata factorilor de stres: creste vitalitatea, energia musculara, capacitatea de reactie
- imbunatatirea functiilor sexuale si a libidoului, reducerea manifestarilor menstruale:
   - echilibreaza nivelul estrogen – progesteron in favoarea progesteronului, creste nivelul testosteronului
- imbunatatirea functiilor cerebrale si ameliorarea durerii (la nivel cerebral L-Tirozina este convertita in dopamina, noradrenalina, adrenalina care protejeaza neuronii dopaminergici):
   - creste capacitatea de concentrare si invatare, atentia, motivarea, energia si capacitatea de decizie
   - reduce manifestarile de oboseala si somnolenta excesive din timpul zilei
   - imbunatateste mobilitatea, reduce tremorul si rigiditatea articulara
   - reduce manifestarile excesului de alcool, stupefiante etc. si cele date de intreruperea acestora, mentine starea de abstinenta
- imbunatatirea nivelului tirozinei in situatiile in care organismul nu poate sintetiza necesarul de tirozina din fenilalanina din cauza prezentei anticorpilor anti tirozina hidroxilaza, tulburarilor hepatice sau lipsei enzimei fenilalanin-hidroxilaza
- mentinerea culorii naturale a parului si a pielii, protectia ochilor, incetinirea procesului de imbatranire si de aparitie a manifestarilor cutanate provocate de radiatiile ultraviolete (L-Tirozina este convertita in melanina, pigment inchis la culoare prezent in piele, par si in membranele ochiului)
 
Compozitie:
Per 1 capsula
L-Tirozina .... 500 mg
 
Administrare:
Cate 1 capsula/zi la masa cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
A nu se administra persoanelor care folosesc medicamente antidepresive inhibitori MAO.
 
Prezentare:
50 capsule
 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro