Facebook Pixel

L-Lizina (L-Lysine) 500mg 90 cps, Natural Factors

în stoc
Cod
NAF37
52,25 Lei

L-lizina (L-Lysine) este un aminoacid esential. Organismul nu poate produce singur aminoacizii esentiali care trebuie, deci, sa fie suplimentati. 

Pentru ca un aminoacid sa fie bio compatibil trebuie sa fie produs sub forma libera in care caz trebuie sa aiba litera “L” in fata (de exemplu L-lizina nu doar lizina). Sub forma legata (ne-libera) este practic inutil deoarece nu se absoarbe.

Actiuni L-lizina:
- ajuta la sustinerea unui sistem imunitar sanatos, sustine functiile sistemului cardiovascular.
- este un precursor al L-carnitinei necesar pentru metabolismul grasimilor si pentru producerea de energiei
- sustine sanatatea pielii, a oaselor si muschilor;
- favorizeaza absorbtia calciului prevenind osteoporoza;
- are un rol important în absorbtia calciului si participa la formarea colagenului (componente esentiale ale oaselor, cartilajelor si tesutulurilor conjunctive)
- contribuie la regenerarea tesuturilor

L-lizina (L-Lysine) asigura absorbtia adecvata a calciului si participa la formarea colagenului (componente esentiale ale oaselor, cartilajelor si tesutulurilor conjunctive), anticorpilor, hormonilor printre care si hormonul uman de crestere (HGH) precum si a enzimelor.

Deficitul de l-lizina (l-Lysine) conduce la oboseala, incapacitate de concentrare, iritabilitate, retardarea cresterii la copii, caderea parului, anemie si probleme de reproducere.

L-lizina (L-Lysine) se foloseste cu succes in combinatie cu alte nutraceutice pentru tratarea infectiei cu herpes simplex,  este o componenta importanta a produselor de stimulare a secretiei hormonului uman de crestere (HGH) care in copilarie stimuleaza cresterea iar la maturitate ajuta la refacerea tesuturilor.

Compozitie:
Per capsula
Clorhidrat de L-lizina (furnizeaza 500 mg. de L-lizina) .... 641 mg
Capsula: hidroxipropilmetilceluloza, apa purificata
Agent de ingrosare: faina de Orez
Emulsifiant: saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali
Agent antiaglomerant: dioxid de siliciu
Nu contine: coloranti, agenti de conservare sau indulcitori artificiali, produse lactate, zahar, grau, gluten, fermenti, soia, porumb, oua, peste, fructe de mare, produse animale, sare, nuci, nici OMG.

Administrare:
Adulti: 2 capsule de 3 ori pe zi, de preferat in timpul meselor, sau dupa cum va recomanda specialistul.

Prezentare:
90 capsule vegetale

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro