Facebook Pixel

L-Glutamine 1000mg 100 tbl, Jarrow Formulas

în stoc
SKU
JFO36
87,12 Lei

L-Glutamine

L-Glutamine aminoacid considerat „carburantul creierului” si „pansament gastric”.
 
Glutamina, aminoacid semiesential, poate fi sintetizata de organism dar, in perioade de stres, traume, efort fizic si intelectual este necesar aportul din exterior.  Este prezenta in fiecare celula a organismului uman. In cantitatea cea mai mare se afla in muschi, sange, fluidul cerebro-spinal, plamani si in tractul digestiv.
 
L-Glutamine contribuie la:
- functionarea normala a sistemului nervos prin furnizarea energiei primare a creierului - aminoacid care traverseaza bariera hematoencefalica, fiind considerat carburantul creierului prin imbunatatirea sintezei:
   - acetilcolinei – neurotransmitator excitator implicat in controlul central al reglarii neuro-endocrine a somnului, invatarii si a memoriei
   - acidului gama aminobutiric (GABA) – neurotransmitator relaxant
- protejarea neuronului de toxicitatea glutamatului si a amoniacului in exces
- mentinerea structurii si functionarii normale a sistemului digestiv, reducerea permeabilitatii intestinale prin mentinerea integritatii mucoasei intestinale (glutamina este sursa de energie pentru enterocite si colonocite)
- echilibrarea pH-ului organismului prin efect alcalinizant
- sustinerea sistemului imunitar
- refacerea organismului in stari de convalescenta si efort muscular intens (prin efect anabolizant: favorizarea sintezei de proteine si glicogen in ficat)
- mentinerea concentratiei normale de glucoza din sange (in ficat se transforma usor in glucoza cand nivelul sangvin al acesteia scade)
- functionarea normala a organismului in cazul intreruperii consumului de alcool dupa perioade indelungate de exces de alcool (frisoane, delir, tulburari de somn)
- functionarea normala a sistemului digestiv (tulburari de tranzit, leziuni ale mucoasei bucale): ajuta la reducerea efectelor chimioterapiei asupra mucoasei digestive
 
Compozitie:
Per 1 tableta
L-Glutamina .... 1000 mg
 
Administrare:
Cate 1 tableta de 1-2 ori/zi preferabil pe stomacul gol sau dupa antrenament sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
A  se administra persoanelor sub tratament cu medicamente psihotrope doar la recomandarea unui specialist.
 
Prezentare:
100 tablete Easy-Solv
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro