Facebook Pixel

Iron Factors (Fier Fortificat) 90 tbl, Natural Factors

în stoc
Cod
NAF65
52,21 Lei

Fierul este un oligomineral care se gaseste in hemoglobina si mioglobina, proteine ​​prezente in globulele rosii care transporta oxigen, producand energie si eliminand reziduurile de dioxid de carbon. De asemenea, fierul este necesar pentru functionarea enzimelor implicate in producerea de energie.
Deficitul de fier afecteaza negativ sanatatea generala prin reducerea energiei disponibile pentru procesele metabolice esentiale.

Vitamina B12 ajuta acidul folic in reglarea formarii globulelor rosii si ajuta la utilizarea fierului. De asemenea, este necesar pentru digestia si absorbtia corecta a alimentelor, precum si in metabolismul carbohidratilor si grasimilor, ajutand la formarea celulelor si la longevitatea celulara.

Acidul folic (folatul) este necesar pentru producerea de energie si formarea globulelor rosii. Este foarte important in perioada de sarcina si ajuta la reglarea formarii celulelor nervoase embrionare si fetale, care este vitala pentru dezvoltarea normala a fatului.
Folatul, inainte de conceptie si la inceputul sarcinii, poate preveni marea majoritate a defectelor tubului neural.

Natural Factors Iron Factors cu B12 si Acid folic ajuta la formarea si functionarea corecta a globulelor rosii, precum si la prevenirea anemiei datorita deficitului de fier.

Compozitie:
Per tableta
Fumarat feros .... 112,1 mg*
Vitamina C / acid ascorbic .... 52,08 mg*
Gluconat de mangan .... 16,66 mg*
Vitamina B9/acid folic 10% (celuloza microcristalina) .... 1 mg
Vitamina B12/ciancobalamina 1% (fosfat de calciu dibazic) .... 0,80 mg*
Pulbere de ficat porcin, dextroza
Agent de incarcare: Carboximetilceluloza de sodiu reticulata
Agent antiaglomerant: Saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali

Doza zilnica/un comprimat furnizeaza:

Vitamina C 50 mg (62,5% VNR*)
Fier 35 mg (250% VNR*)
Mn 2 mg (100%VNR*)
Acid folic 100 mcg (50% VNR*)
Vitamina B12 10 mcg (400% VNR*)

VNR = Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulamentului nr. 1169/2011)

Fara: soia, alune, lactoza, amidon, grau, gluten, oua, peste, crustacee, sare, alune, conservanţi, coloranţi sau indulcitori artificiali, zahar, sare, levuri sau organisme modificate genetic.

Administrare:
Mod de utilizare recomandat pentru adulti: cate un (1) - comprimat o data pe zi la masa, la interval de cateva ore de alte tratamente medicamentoase sau conform recomandarii profesionistului de sanatate.

Prezentare:
90 tablete

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro