Facebook Pixel

Inflanat Curcumin 95 30 cps , Herbagetica

în stoc
Cod
HER75
27,32 Lei

Inflanat+ Curcumin 95 are o formula imbogatita cu 10 extracte naturale care garanteaza un efect puternic antiinflamatoar si antioxidant. Asocierea de Curcumin95 C3 complex cu extractele de Boswellia Serrata, Acerola, Salvie, Cimbru si Cuisoare combate eficient inflamatia din corp si inhiba activitatea anumitor enzime activeaza raspunsul inflamator in corp.

- 10 extracte intense naturale cu efect rapid antiinflamator

- Vitamina C naturala extract 3-4:1 din Acerola, standardizat cu 17% Vitamina C, stimuleaza imunitatea

- Salvie extract 4:1 din frunze actioneaza ca antiseptic natural

- Cimbru-de-cultura extract standardizat cu 0,2% Timol este un puternic calmant natural

- Cuisoare extract din muguri florali, omoara bacteriile

Efecte si beneficii Inflanat Curcumin 95

- imunostimulator
- atenueaza durerea
- sustine sistemul respirator
- mentine integritatea si functionarea normala a mucoasei stomacului
- combate starea de astenie fizica şi psihica
- detoxifiant

Adjuvant in:
- afectiuni pulmonare
- diabet
- artrita
- boli neurodegenerative
- depresie
- afectiuni cardiovasculare
- gripa
- raceala
- ruptura musculara
- afectiuni hepatice
- reumatism
- TBC
- afectiuni ale prostatei
- tromboflebita

Compozitie:
Per 1 capsula:
Arbore-de-tamaie (Boswellia serrata) extract standardizat 5-10:1 garantat cu 70% Acizi Boswellici .... 68 mg
Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) extract standardizat 64-66:1 garantat cu 95% Curcuminoide .... 58 mg
Piper (Piper nigrum) extract standardizat garantat cu 5% Piperina .... 10 mg
Salcie (Salix alba) extract standardizat 20:1 garantat cu 25% Salicina .... 58 mg
Ghimbir (Zingiber officinale) extract standardizat 25-40:1 garantat cu 5% Gingeroli .... 50 mg
Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) extract standardizat garantat cu 12% Glicirizina .... 20 mg
Acerola (Malpighia glabra) extract standardizat 3-4:1 garantat cu 17% Vitamina C .... 50 mg
Salvie (Salvia officinalis) extract 4:1 .... 36 mg
Cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris) extract standardizat garantat cu 0,2% Timol .... 20 mg
Cuisoare (Syzygium aromaticum) extract 4:1 .... 20 mg
Capsula vegetala

Administrare:
Cate 2-3 capsule pe zi

Prezentare:
30 capsule

Boswellia serrata (Arborele de tamaie) - Adjuvant in afectiunile respiratorii prin combaterea tusei, a durerilor din zona pieptului determinate de efortul de tuse, febra, stare de astenie fizica şi psihica.

Salcie alba (Salix alba) - Acest extract are un puternic efect antibacterian fiind utilizat in ameliorarea infectiilor şi iritatiilor de piele.

Ghimbir (Zingiber officinale) - Sunt binecunoscute proprietatile antivirale şi antibacteriene ale ghimbirului. Pe langa aceste proprietati, sucul cristalizat pulbere are numeroase beneficii: tratarea tulburarilor respiratorii (eliminarea mucozitatilor depuse pe plamani), prevenirea vertijului, combaterea efectelor chimioterapiei, imbunatatirea diurezei şi a circulatiei sanguine.

Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) - complet lipsit de efecte adverse. Efectul extractului de Curcumin95 C3 complex este dat de capacitatea sa de a inhiba activitatea unor enzime care joaca un rol important in producerea şi mentinerea inflamatiei la nivel cronic. Totodata, stimuleaza crearea de cortizol care inlatura inflamatia. Curcumin95 C3 complex are capacitatea de a regla numeroşi factori: citokine, kinaze proteice, molecule de adeziune, molecule redox si enzimele cauzatoare de inflamatii. La nivel molecular, s-a demonstrat efectul curcuminoidelor asupra blocarii factorului nuclear NF-KappaB (NFkB), un factor de transcriere care intervine in prima linie de aparare contra bolilor infectioase si stresului celular.
Mult timp s-a crezut ca inflamatiile fac parte din procesul de vindecare pentru anumite boli. S-a demonstrat insa ca acest lucru este partial valabil. Majoritatea bolilor degenerative deriva din inflamatii cronice. Astazi, studiul inflamatiilor a evoluat de la analiza tesuturilor la studiul la nivel nuclear. Factorul nuclear NF-KappaB este principalul mod de a „ajusta” acest efect inflamator si astfel de a lupta impotriva bolilor.
Compusii naturali extrasi din Curcumin95 C3 complex inhiba factorul NF-kB.

Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) - Aceasta este considerata planta imunitatii. Extractul din radacini are actiune expectoranta, antispastica, diuretica, estrogena, antialgica şi antiinflamatoare.

Vitamina C naturala extrasa din Acerola (Malpighia glabra) are un rol important in stimularea sistemului imunitar prin creşterea rezistentei fata de viruşi şi bacterii şi are capacitatea de a reduce inflamatiile.

Salvia (Salvia officinalis) arecalitati antiinflamatoare actionand asupra mai multor probleme de sanatate, cum ar fi artrita si guta, boli de inima si tensiune arteriala ridicata. In plus, este si un antiseptic natural avand capacitatea de a preveni infectiile bacteriene si virale.

Cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris) actioneaza ca si calmant si expectorant in cazul bolilor respiratorii: bronsita, astm cronic, congestie nazala, raceli, gripa sau alergiile sezoniere. Totodata, calmeaza si durerea si actioneaza ca antiinflamator asupra afectiunilor articulare.

Cuisoarele (Syzygium aromaticum) au efect calmant datorita continutului de Eugenol, substanta activa care reduce senzatia de durere actionand direct asupra receptorilor nervosi. Cuisoarele au si efect puternic antimicrobian si antiviral fiind o alternativa naturala eficienta in tratamentul infectiilor bacteriene si virale.

Piper negru (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperina - Piperina este cunoscuta pentru proprietatile sale antioxidante si antiinflamatoare. Aceasta stimuleaza sistemul imunitar, contribuie la detoxifierea ficatului, accelereaza arderile de grasimi si este adjuvant in indigestie. Piperina potenteaza actiunea Curcumin95 C3 complex marindu-i biodisponibilitatea in organism cu peste 2000%.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro