Facebook Pixel
ImunoKid contine combinatia eficienta de extracte biologic active care determina cresterea capacitatii de aparare a organismului copilului la infectii bacteriene, virale. Extractul de Echinacea este imunomodulator, imunostimulant: creste capacitatea de aparare nespecifica prin cresterea semnificativa a fagocitozei, creste activitatea celulelor polimorfonucleare cu 27% si eliberarea limfochinelor prin limfocitoza cu 180%, stimuleaza  fibroblastii.

Este antiviral (prin echinacozide).
ImunoKid este un imunostimulator bland, eficace  mai ales in cazul imbolnavirilor gripale. Extractele vegetale aduc in plus un aport de vitamine si minerale  (complex B, vitamina C, E,  PP,  Ca, K, Fe, Mg,P) care ajuta la cresterea si dezvoltarea armonioasa a organismului la copii. Este antioxidant si adaptogen crescand capacitatea de aparare a organismului la diversi agenti infectiosi cat si la stres.
 
Recomandari:
- cresterea capacitatii  de  aparare  a  organismului  copilului  la agenti infectiosi; 
- eficient in caz de gripa si raceala si in stari de convalescenta  dupa  imbolnaviri; 
- sustine cresterea si dezvoltarea armonioasa a organismului.
 
Compozitie:
Per 100 ml
Echinacea purpurea extract .... 7 ml
Ribes nigrum (coacaz negru) extract .... 4 ml
Rosa canina (maceș) extract .... 5 ml
Vaccinum myrtillus (afin) extract .... 4 ml
Miere de albine .... 20 ml
 
Administrare: 
Conform dozei recomandate pe grupe de varsta, preferabil sa se administreze dupa masa, cu ajutorul linguritei dozatoare. 
1-3 ani–2,5 ml x 2/zi 
3-7 ani–5,0 ml x 2/zi 
>7 ani–7,5 ml x 2/zi
Se recomanda administrarea timp de 20 de zile.
 
Prezentare: 
100 ml sirop.
 
 
 
 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro