Facebook Pixel

HRI-Vitalion reprezinta o solutia eficienta pentru tratarea si prevenirea afectiunilor sistemului cardiovascular si osteoarticular.

Tabletele au fost concepute atat pentru tratamentul preventiv cat si pentru ameliorarea simptomelor cauzate de afectiunile existente.

Efecte si beneficii:
Osteoporoza: structura osoasa devine mai rezistenta. Iar afectiunea in sine poate fi prevenita la intervenirea din timp.

Artrita: prin complexul de minerale si vitamine ajuta la ameliorarea durerilor si la prevenirea complicatiilor ulterioare.

Artroza: previne degenerarea completa a cartilajului, permitand astfel miscarea fara durere.

Varice: regenereaza peretele venos slabit si subtiat, tratand venele din interior. Ofera o modalitate de preventie si ajuta in acelasi timp la ameliorarea simptomelor bolii varicoase fara necesitatea unei interventii chirurgicale.

Accident cerebral vascular: in procesul de reabilitare dupa un accident vascular cerebral este important mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular.
HRI -Vitalion are un efect benefic asupra sistemului circulator, contribuind astfel la sanatatea pacientilor pe termen lung.

Infarct miocardic: prevenirea unui episod nou este prioritatea in cazul unui pacient care a suferit deja un infarct miocardic.
HRI-Vitalion ajuta circulatia arteriala, astfel inima poate sa bata la parametri normali.

Ateroscleeroza; ateroscleroza afecteaza buna desfasurare a circulatiei sanguine si poate duce la complicatii cardiovasculare.
HRI-Vitalion curata arterele si reda elasticitatea lor intarziind si mai mult procesul progresiv care rezulta in intarirea si ingustarea arterelor.

Arterita: inflamatia peretelui arterial poate avea un efect asupra intregului organism cauzand o stare generala alterata.
HRI-Vitalion prin formula complexa lupta eficient impotriva colilor care afecteaza peretele venos si astfel intregul sistem cardiovascular.

Compozitie:
Carbonat de calciu, pulbere de mere, fibre de cartofi, clorura de sodiu, stearat de magneziu, oxid de magneziu, pulbere de vita de vie, clorura de potasiu, pulbere din fructe de maces, pulbere de hibiscus, acid ascorbic, material de luciu (acid stearic), pulbere de coaja de portocala, pulbere de soc, fumarat feros, material de invelire filmata (hidroxipropil metilceluloza), beta caroten 1,5 mg, stabilizator (guma arabica), antiaglomerant (dioxid de siliciu), coloranti (oxid de titan si oxizi de fier),
talc, sulfat de mangan, oxid de zinc, sulfat de cupru.

Administrare:
Adulti: 2×1 comprimate pe zi, dimineata şi dupa masa, inainte de ora 17:00, insotite de o cantitate suficienta de lichid. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Atentie, acest produs nu poate inlocui o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Prezentare:
54 tablete

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro